Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Întăriri neputincioase (I)  Mencinicopschi și Voiculescu, doi îngeri căzuți

POLITICĂ ȘI FRĂMÂNTĂRI SIMANDICOASE - Întăriri neputincioase (I) Mencinicopschi și Voiculescu, doi îngeri căzuți(745)

Alergam peste tot în toată țara ca să ne întâlnim cu liderii locali ca să ne vedem și să ne încurajăm unii pe alții. Domnul Voiculescu ne tot îndemna să muncim, să creștem, să avem peste tot organizații noi, pentru PUR, partidul dumnealui de suflet. Voia ca în 2014 să fim mai vizibili, să fim partid parlamentar.

Întâlnire mare la Craiova și era o plăcere pentru noi să mergem acolo din toată țara. Cine ajungea în București avea la dispoziție microbuze pentru București - Craiova și retur.

 

Eu m-am nimerit lângă domnul Mencinicopschi încă director la ICA, Institutul de Cercetări Alimentare din București, mare specialist în nutriție și în toate cele despre alimentele noastre mai bune sau mai rele.

L-am întrebat dacă se poate face ceva cu ideea că după 50 de ani jumăte dintre bărbații români au probleme cu prostata și ce ar fi mai bine să fac încă de pe acum.

-"Dar ce simptome ai, de câte ori faci pipi pe noapte?!"

-"Nu am niciun simptom anapoda și fac pipi când vreau eu, deocamdată, dar mă preocupă viitorul și tare aș vrea să îmi spună ceva secrete așa ca între colegi de partid."

-"Alimentația românilor este foarte bună completă și sănătoasă dar ne lipsește zincul și de aceea avem probleme multe cu prostata.

Mi-a zis mai repede că e bun din când în când ceaiul de ghimpe foarte recomandat pentru infectiile urinare, pentru că asigură functionarea normală a prostatei și elimină "nisipul urinar".

- "De câte ori poți, fă cure, aproape permanente, cu semințe crude de dovleac. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a autorizat utilizarea medicinală a seminţelor de dovleac pentru a trata simptomele vezicii hiperactive şi ale tulburărilor urinare care apar în adenomul de prostată. Acţiunea terepeutică în aceste neplăceri este pusă pe seama unor substanţe precum acizii graşi nesaturaţi, zincul şi fitosterolii. Din alimentația permanentă a românilor lipsește zincul de aceea e bine să folosim ceaiul de ghimpe și semințele de dovleac", îmi zice domnul Mencinocopschi foarte convins că o să îl ascult și așa am să fac de atunci încoace.

- "Dar dacă mă duc mai des la gagici, mă ajută cu ceva, prostata mea va fi mai mulțumită?!"

- "Nu, zice, nu are nicio legătură!" Hait, l-am prins, nu e medic e doar chimist m-am dat eu deștept în mintea mea. Coborâm la o stație de benzină să prindem curaj și să mai facem una alta. Eu mă întorc în microbuz cu o sticlă de pepsi mică și rece și cu o ciocolată mică și cu alune. Era să iau bătaie!

- "Să nu mai bei așa ceva niciodată. Asta îți ajunge una pe an! Apă, domnule, apă curată și semințe!"

Dânsul avea într-adevăr o pungă cu semințe de fistic și o sticluță de apă plată. Mi-a fost rușine de parcă votasem cu PSD-ul! Împreună cu noi erau câțiva fițoși care regretau în scârbă că merg cu microbuzul. Ei credeau că vor merge cu Voiculescu, probabil. Unul era atât de elegant îmbrăcat că ne simțeam noi stânjeniți când vorbeam prostii din astea lumești, de ale noastre. Numai pardesiul lui și pălăria costau cât microbuzul!

 

La Craiova a fost bine și foarte folositor. Eu am avut ocazia să îi spun domnului Voiculescu că nu e bine să vină la noi domnul Dumitrache tocmai acum când lumea nu ne mai identifică cu un partid de securiști. I-a plăcut atât de tare chestia asta că într-adevăr domnul acela nu a mai venit la noi chiar atunci când șeful meu de la Constanța îmi zicea că în câteva zile ăla urma să vină în locul meu, șef la municipiu. Vorba lor, când ai informația e bine să știi să o folosești!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii