Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Horia Țuțuianu: Un alt proiect realizat din fonduri europene va fi implementat cu succes în județul nostru! Este vorba despre Strategia de Dezvoltare a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027

Horia Țuțuianu: Un alt proiect realizat din fonduri europene va fi implementat cu succes în județul nostru! Este vorba despre Strategia de Dezvoltare a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027(718)

"Fapte, nu vorbe!

Astăzi, am semnat ordinul de începere a lucrărilor privind realizarea Strategiei de Dezvoltare, iar în termen de 12 luni vom avea un cadru coerent și unitar de planificare a investițiilor și a direcțiilor de dezvoltare socio-economică a județului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 2.3 milioane de lei. Sunt bani europeni utilizați în domenii de acțiune strategică, precum infrastructură de transport și utilități, mediu și energie, dezvoltare economică, resurse umane și sănătate, pentru bunăstarea comunităților. Mai mult, proiectul include și digitalizarea instituției Consiliului Județean Constanța.

Am încredere în echipa mea și sunt convins că împreună putem să ducem la bun sfârșit toate promisiunile pe care le-am făcut constănțenilor, iar prin aceste acțiuni clare să creștem vizibil calitatea vieții locuitorilor județului."


#constantamergeinainte #implicat #cjc #proiectepentrulocuitori 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii