Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Organizația de Management al Destinației, în linie dreaptă la Constanța

Organizația de Management al Destinației, în linie dreaptă la Constanța(683)

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a organizat astăzi o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri, în vederea stabilirii principalelor obiective pentru înființarea Organizației de Management al Destinației Mamaia – Constanța.

Agenții economici care activează în domeniul turismului și au interes în această industrie au fost informați cu privire la intenția constituirii OMD Mamaia – Constanța în cadrul unui parteneriat public – privat, cu scopul de a veni în sprijinul dezvoltării și promovării destinației turistice, prin gestionarea resurselor naturale și antropice din destinația turistică Mamaia – Constanța, cu implicații directe în conservarea resurselor turistice, în creșterea circulației turistice și a volumului de încasări din turism la nivel local și național.

Grupului de lucru coordonat de viceprimarul Costin Răsăuțeanu i s-a alăturat și Anca Nedea Pavel, directorul Organizației Patronale Mamaia-Constanța. De asemenea, a fost invitat să participe și Cătălin Țibuleac, având în vedere vasta sa experiență în gestionarea turismului deltaic.

La întâlnirea on-line au participat aproximativ 30 de reprezentanți ai mediului de afaceri și ai autorității publice locale, demarând astfel procedurile de înființare a Organizației de Management al Destinației: centralizarea cererilor de participare în calitate de membru fondator la constituirea OMD și a documentelor de identificare a fiecărei persoane juridice, elaborarea proiectului de HCL în vederea aprobării participării municipiului Constanța ca membru fondator, a cotei de participare la asociere, precum și definitivarea Statutului și a Actului Constitutiv.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii