Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Timp de 3 zile, traficul este restricționat în zona Casei de Cultură!

Timp de 3 zile, traficul este restricționat în zona Casei de Cultură!(384)

Trafic restricționat în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu (1 Decembrie 1989) cu strada I.L. Caragiale în perioada 8 - 11 martie 2023. 

Se vor executa lucrări de modernizare la sistemul de termoficare, astfel încât traficul rutier va fi restricționat pe această arteră principală. Lucrările de modernizare la sistemul de termoficare sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru dezvoltarea orașului nostru. În același timp, înțelegem că aceste intervenții pot avea un impact negativ temporar asupra comunității noastre. În ciuda eforturilor noastre de a minimiza disconfortul pentru locuitorii orașului, intervenția noastră va afecta traficul în zonă.

Vă cerem scuze pentru orice inconveniență cauzată de lucrările noastre și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul dumneavoastră.

Primăria Municipiului Constanta este dedicată asigurării unui mediu de viață sigur și confortabil pentru toți locuitorii și vizitatorii noștri.

Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul în viitor și vom continua să lucrăm în strânsă colaborare cu toți cetățenii pentru a ne asigura că intervențiile noastre sunt cât mai puțin invazive posibil.

Pentru fluidizarea traficului în zonă, în perioada menţionată mai sus va fi redeschis temporar traficul rutier pe strada Theodor Burada.

Primăria Municipiului Constanta   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU