Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul FOCȘA dă cărțile pe față despre războiul din Israel

Deputatul FOCȘA dă cărțile pe față despre războiul din Israel(522)

Orice i se poate reproșa lui Dumitru Viorel Focșa în afară de verticalitate. Considerat pe bună dreptate vocea românilor, are constant ieșiri atât în Parlament, cât și în mass-media și societate, în care dezbate cu cărțile pe masă problemele arzătoare ale momentului. Și Slavă Domnului-avem destule. Din păcate sau din fericire.

Unul din subiectele arzătoare este războiul izbucnit pe neașteptate -sau din contră- în Israel. Aici războiul este despre politică și putere, nu despre oameni. Oamenii sunt numere. Pe de altă parte mulți vă întrebați ce avem noi în comun cu Israelul, suntem oare un stat ocupat de Israel și de ce? Suntem ocupați de când și de ce? Sau ce fel de stat este cel care nu are Lege Fundamentală? Israel ar fi cazul să comande la ei acolo.

Așa este, nu trebuie să ne temem să spunem adevărul, chiar cu prețul vieții noastre. Suntem sătui de servilism și supunere, adică trădare de neam și țară. Este clar cã guvernului din România le sunt date ordine. România EGAL Colonie.

Deputatul Focșa se întreabă ce ne așteaptă în România, din partea minorităților musulmane din Europa, dacă puterea nu solicită în Parlamentul European ca valorile creștine să fie baza dialogului dintre lumea arabă și statul Israel: toleranța, libera exprimare a individului și a comunității musulmane din Europa este cheia succesului dezamorsării situației. România poate juca un rol important. Dumnezeu NU spune, în Sfintele Scripturi, să ucizi civilii, un popor din rândul cărora s-au ridicat niște criminali finanțați din surse încă neclare, poate chiar de Israel, cu un scop bine țintit spre a ocupa și Fâșia Gaza. Dumnezeu a lăsat libera exprimare a unei opinii, dacă aceasta nu instigă la ură, iar Guvernul României a suprimat acest drept unui mare ziarist pe YouTube, Maestrului Cristoiu.

Multe alte mizerii dovedesc că România riscă să devină scena unor atentate ale teroriștilor Hamas. Ai noștri, mărinimoși, trimit ajutoare în Gaza. Dar de ce Israel a bombardat, ras tot în Gaza? Fiindcă civilii erau "niște animale" conform unui general al armatei Israelului. Nimeni nu ne poate explica. Toți politicienii români tac acum. Pentru că le este frică.

Dumitru Viorel Focșa a lucrat în Israel în zona Hadera-Haifa la plantarea unei conducte de gaz, prin 2012 și știe ce sistem de securitate are Israelul. Nu merge această prostire, pe față, oameni buni! Nu trecea o pisică de gardul și zidul dintre Gaza și Israel, și au trecut teroriștii cu sutele, cu mașinile de teren, după ce au aruncat gardurile în aer. Ăștia chiar ne iau de fraieri. Poate pe unii, dar nu toți suntem tonți! Așteaptă să fie catalogat antisemit fiindcă arată cu degetul asupra unor crime împotriva umanității. Deputatul minorităților evreiești din România, domnul Vexler nu este vexat deloc de acest genocid din Fâșia Gaza. 50 % din Fâșia Gaza erau copii până în 15 ani, aproape 1 milion. Oare toți sunt/erau teroriști? Unii erau chiar creștini.

Care mai este diferența dintre Hamas și armata Israelului? Asta nu l-a interesat pe Dumnezeu? Şi, de ce trimitem ajutoare acolo unde Israel ar trebui să fie condamnat de un Tribunal internațional și obligat la despăgubiri. Este ca și cum unui român i-a fost ucis un copil iar acesta merge și ucide toată familia criminalului. Oamenii din lumea întreagă se trezesc, fiindcă unii ofițeri ai armatei israeliene vorbesc deschis. Hamas, se pare că a fost finanțat de Israel fără ca aceștia să fi știut, pe filiera Qatar. Fanatismul este ușor de dezvoltat într-o închisoare sub cerul liber precum Fâșia Gaza. Scopul? Pentru ca Israel să aibă justificarea să radă Fâșia Gaza și să o ocupe.

Știm cu toții că acțiunile teroriste sunt susținute de serviciile secrete pentru a justifica unele acțiuni ce au nevoie de suportul maselor manipulate și neinformate. Cum să fie invadat Israelul, țara cu cel mai important serviciu de informații și cu cea mai performantă armată? Bibi Netanyahu știe mai bine și sper să-l vedem adus în fața unui tribunal internațional. Din 2020 se știa că Israel finanța Hamas pe filiera Qatar.

Israelul neagă „cu fermitate” că a bombardat convoaiele de civili care părăseau Gaza. „Hamas îi ia ca scuturi umane”. Mai grav este faptul că Israel recunoaște că acei civili din convoaie, formate în mare parte din femei și copii, erau folosiți ca scut uman și totuși s-a tras asupra lor.

Cine va răspunde pentru aceste crime? Noi salvăm pe ucrainenii aflați acolo, dar de ai noștri ne doare în cot. Că așa ni s-a ordonat. Compatrioții noștri nu trebuiau salvați? Cel mai grav este că acolo - posibil mâine și la noi- sunt victime din rândul civililor, fără nici o vină, nici un amestec.
                                
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii