Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Senator Evdochia Aelenei: L-aș întreba pe domnul ministru al Sănătății dacă se mai poate trăi în 2023 cu un salariu din 2018?

Senator Evdochia Aelenei: L-aș întreba pe domnul ministru al Sănătății dacă se mai poate trăi în 2023 cu un salariu din 2018?(437)

Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța, consideră că angajații Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, au tot  dreptul să protesteze, să își ceară drepturile și să fie remunerați cum se cuvine.

 

„Angajații Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și-au suspendat activitatea și protestează pe fondul salariilor mici și a condițiilor proaste de muncă.

Salariile angajaților nu au mai crescut din 2018 iar 25% din totalul personalului a plecat din cauza nemulțumirilor.

L-aș întreba pe domnul ministru al Sănătății dacă se mai poate trăi în 2023 cu un salariu din 2018?

Acum când prețurile la toate au explodat iar un trai decent e tot mai greu de dus?

Este dreptul lor să protesteze, să își ceară drepturile și să fie remunerați cum se cuvine.

Pentru a evita blocajele care ar putea perturba activitatea CNAS și care ar putea afecta pacienții, fac un apel către Ministerul Sănătății să deschidă urgent calea dialogului și să le asculte doleanțele.

Avem nevoie de munca salariaților din CNAS iar ei au nevoie ca autoritățile să se aplece asupra problemelor cu care se confruntă.”, a transmis Evdochia Aelenei, senator Aur Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii