Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Botezat de Piedone, candidatul PUSL la primărie GIHAN va porni JIHAD-ul în politica constănțeană

Botezat de Piedone, candidatul PUSL la primărie GIHAN va porni JIHAD-ul în politica constănțeană(851)

Conducerea PUSL, în frunte cu Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 București, Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială, respectiv Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național, și-a lansat, într-o mare de mulțime, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Gihan Eserghep.

Gihan Eserghep este primul candidat oficial anunțat, marcând un moment de curaj într-un peisaj politic în care celelalte filiale constănțene ale partidelor încă nu și-au făcut cunoscute oficial intențiile.

Cristian Popescu Piedone, a afirmat că îl va sprijini pe Gihan în această campanie electorală. Și i-a oferit candidatului niște cadouri atipice -„în primul rând pila, să-și pilească limba, și să vorbească pe limba omului, și nu pe cea de politician. Sloganul nostru este „Fapte, nu vorbe”., o mătură și un făraș, pentru a ști ce-l așteaptă, ca gospodar al orașului Constanța! Mai mult decât atât, Piedone a reușit să transforme o mică gafă, într-o replică bine plasată - numele lui Gihan, asimilat(din pură confuzie!) cu Jihad, atribuindu-i astfel postura de războinic în lupta cu viitorii contracandidați!

Piedone și-a exprimat deplina încredere în forța lui Gihan Eserghep de a candida la primărie, „dacă va crede că imposibilul devine posibil! Cu forța Partidului Umanist, cu un președinte de organizație județeană, va reuși. Nimeni nu m-a creditat de la începutul carierei mele, când m-am luptat singur, pe o carieră clădită la Protecția Consumatorului, dar ușor-ușor dintre oameni m-am ridicat.”

Gihan Eserghep a precizat motivul deciziei de a intra în politică și de a se angaja în bătălia pentru primărie, subliniind că este momentul să nu mai stea pe margine, ci să intre în teren. "Pentru că dacă nu intri în teren, nu ai nicio șansă să joci, să câștigi", a explicat el, evidențiind nevoia de implicare în problemele comunității.

"Toți stăm pe margine, toți înghițim tone de praf, ne sufocăm în acest oraș. Nimeni nu dorește să se implice. Nimeni nu își asumă. Este momentul să intrăm în teren și să nu mai stăm în tribune", a declarat Eserghep, evidențiind chemarea la acțiune și nevoia ca cetățenii să devină actori activi în transformarea orașului lor.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii