Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Alegeri din 2024: Verzii și ecologiștii și-au unit forțele sub alianța AER

Alegeri din 2024: Verzii și ecologiștii și-au unit forțele sub alianța AER(1087)

Liderii Verzi și Ecologiști au semnat un protocol prin care au inaugurat Alianța AER pentru România. O alianță care se adresează iubitorilor de natură, oameni și animale.

Desigur, ei sunt interesați și de implicarea tinerilor în această mișcare care vizează să „redefinească relația dintre guvernanți și cetățeni".

Mai jos vă redăm comunicatul transmis de către Alianța AER pentru România:

”Trăim un moment istoric, un moment în care doua partide principale de pe segmentul ECO și Green se reunesc pentru a forma un pol Verde – Ecologit. Este vorba despre PER și Verzii. Am participat la semnarea protocolului AER pentru Romania. Alianța AER pentru România își dorește foarte mult să promoveze tinerii și un mod de viață curat, să nu fim afectati de schimbarile climatice. Credem în neutralitate climatica, credem că toate masurile care trebuiesc luate pentru a ajunge la această neutralitate climatică trebuie să avem grijă și de problemele sociale si economice. Nu putem închide o mină peste noapte, nu putem transforma o mașină cu motor termic în electric peste noapte”, a spus Florin Secară, președintele executiv al Partidului Ecologist Român

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii