Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Concursul APA ESTE VIAȚĂ!: Premiile vă așteaptă!

Concursul APA ESTE VIAȚĂ!: Premiile vă așteaptă!(134)

Dragi copii, sunteți la un pas de a intra în posesia unuia dintre cele mai atractive premii oferite în cadrul Concursului de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024!

Nu uitați că mai sunt doar 7 zile pentru a vă înscrie!

Este o oportunitate minunată de a vă exprima creativitatea și de a transmite un mesaj important despre importanța apei în promovarea păcii.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să deveniți concurenți cu drepturi depline! Lucrările pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.), sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental. Premiile de interes pentru cea mai tânără generație – laptop-uri, tablete și console, dar și vouchere la librăria Cărturești, își așteaptă noii posesori.

Sunteți eligibili dacă vă încadrați în limita de vârstă 7 – 16 ani, aveți domiciliul în județul Constanța și urmați cursurile unei instituții de învățământ.

Înscrierile se fac pe adresa de email: concurs@rajac.ro, până la data de 27 februarie 2024, iar lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA, începând cu data de 05 martie 2024.

Primele 25 de lucrări care vor primi cele mai multe like-uri vor intra în cursa pentru premii!

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/concurs-de-pictura-si-desen-apa-este-viata-2024/.

Având în vedere numeroasele clarificări solicitate, menționăm încă o dată prevederile Capitolului 3 din Regulamentul

 

Concursului – Înscrierea în concurs:

3.1 Participantul sau părintele/tutorele/reprezentantul legal al acestuia va trimite un e-mail pe adresa concurs@rajac.ro cu subiectul Concurs Apa este viață, în textul căruia trebuie să menționeze obligatoriu: titlul lucrării, numele și prenumele celui care a realizat-o, vârsta, clasa, școala unde învață și un număr de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care vor fi necesare anumite clarificări sau dacă va fi desemnat câștigător.
3.2 O singură lucrare a participantului va fi atașată în format JPEG/PNG sau PDF. Formatul transmis trebuie să fie de calitate, cu o rezoluție mare, care să pună cât mai bine în valoare lucrarea.
3.3 Nu sunt acceptate lucrările care nu respectă formatul stabilit la pct. 3.2 din Regulament, care sunt fotografiate parțial, cu colțurile îndoite sau cu o formă imprecisă, sau lucrările care au înscrise diferite informații (date despre autor, titlul creației, etc.).

 

Ținând cont de prevederile enunțate mai sus, vă rugăm să nu mai trimiteți desene cu diverse înscrisuri, inclusiv titlul lucrării!!!

Mult Succes!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii