Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Răzvan Zagon: „Loviturile împotriva DJCT continuă”

Răzvan Zagon: „Loviturile împotriva DJCT continuă”(490)

 Acuze nejustificate aduse directorului Zagon și echipei sale

„Obiectivul asumat al conducerii Societății „Drumuri Județene Constanța” SA (DJCT) este de eficientizare a activității de modernizare și întreținere a drumurilor județene constănțene. Asistăm în ultima perioadă la o serie de încercări de manipulare și destabilizare a DJCT printr-o serie de pseudo informații aruncate în spațiul public. „Bombele” – fake news nu reușesc decât să arunce cu noroi pe o societate greu încercată, moștenitoarea RAJDP, regie decapitalizată și abia scăpată de insolvență.
         

Vă atragem atenția că „zestrea” DJCT este compusă din mașini și utilaje îmbătrânite, depășite tehnologic și moral, oameni care nu au fost motivați salarial. Încercăm din toate puterile să rezolvăm aceste decalaje dar, din păcate, asistăm la o adevărată campanie de minciuni și încercări de destabilizare dusă împotriva DJCT. Inclusiv votul de astăzi al unora dintre aleșii județeni nu face altceva decât să oprească progresul acestei societăți comerciale aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Întrucât atacurile sunt susținute, pentru a nu perturba activitatea și a nu lăsa loc de echivoc, în curând vom veni în fața opiniei publice cu toate documentele, actele care au dus la situația economică actuală. Persoanele care au dus compania aproape de dezastru vor fi trase la răspundere.

La solicitarea consilierilor județeni și a președintelui Mihai Lupu departamentele de specialitate vor depune toate documentele pentru ca cei vinovați să răspundă pentru faptele lor, fapte ce au dus la dezastrul în care a fost dusă gestionarea drumurilor județene constănțene.

Societatea „Drumuri Județene Constanța” S.A.are ca obiect de activitate întreținerea, repararea și modernizarea rețelei județene de drumuri. Muncim pentru drumuri bune și sigure pentru cetățenii acestui județ și nu numai, și nu lăsăm minciunile, neadevărurile și reaua credință să își bată joc de munca drumarilor.”, a transmis directorul general DJCT, Răzan Gabriel Zagon.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii