Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
De astăzi, viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” este de 70 km/h

De astăzi, viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” este de 70 km/h(1002)

În scopul prevenirii accidentelor rutiere și fluidizării traficului rutier, limita de viteză admisă pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” va fi de 70 km/h. Creșterea vitezei de deplasare pe acest tronson de drum intens circulat a fost avizată de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, la cererea Primăriei Constanța, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor.

 

Pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și bulevardul Aurel Vlaicu, viteza de deplasare va fi de 50 km/h.


Creșterea vitezei de circulație la 70 km/h pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” va contribui la fluidizarea traficului și la reducerea timpilor de condus pentru șoferi.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii