Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
ULTIMA ORĂ - Tenis: HALEP ÎN SEMIFINALE, la Indian Wells, şi pe locul 6 sau... 5 WTA!

ULTIMA ORĂ - Tenis: HALEP ÎN SEMIFINALE, la Indian Wells, şi pe locul 6 sau... 5 WTA!(1665)

Parcursul excepţional al CONSTĂNŢENCEI SIMONA HALEP, în turneul de la Indian Wells (din categoria imediat următoare celor patru din “Grand Slem”: Melbourne, Roland Garros, Wimbledon şi Flushing Meadows!) continuă!

În această seară, în sferturile de finală ale turneului californian, românca a învins-o (de data aceasta uşor, spre deosebire de îndârjitele confruntări din “şaisprezecimi” şi “optimi”), pe una dintre surprizele turneului, australianca Casey Dellaqua, abia numărul… 78 în clasamentul WTA!.
Scorul, 6-2, 6-2, scuteşte de multe comentarii!...

FOARTE IMPORTANT: Halep, care a început turneul de pe locul 7 mondial, în clasificarea WTA, este, deja pe 6, şi… are (mari) şanse să ajungă pe locul 5, chiar dacă pierde semifinala (funcţie de rezultatele actualei ocupante a acelui loc)!
 

Taguri: SimonaHalep, Halep, WTA, IndianWells, California, SUA, CaseyDellaqua, Wimbledon, RolandGarros, Melbourne, FlushingMeadows, tenis,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii