Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Curtea de Apel Bucureşti: MARIA STAVROSITU (ca şi Mircea Diaconu şi Corneliu Vadim Tudor) poate candida la

Curtea de Apel Bucureşti: MARIA STAVROSITU (ca şi Mircea Diaconu şi Corneliu Vadim Tudor) poate candida la "europarlamentare"(2166)

Fostul deputat (între: 2008 – 2012) MARIA STAVROSITU, preşedintele filialei judeţene Constanţa a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin - Democrat a câştigat, astăzi, apelul promovat la Curtea de Apel Bucureşti, împotriva soluţiei de respingere, de către Tribunalul Bucureşti, zilele trecute, a contestaţiei la decizia Biroului Electoral Central (BEC), de a-i invalida dreptul de a candida la alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru data de 25 mai a.c.

Mariei Stavrositu, care este a treia pe listele PNŢCD (după preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, şi actualul „europarlamentar”, Sebastian Bodu, alt constănţean şi el), i s-a respins candidatura, iniţial, pentru că BEC a constatat că la dosarul depus nu exista un document.
Maria Stavrositu a demonstrat, în final, că a depus documentul, cînd a înaintat dosarul, LUCRU DOVEDIT DE OPISUL CU ENUMERAREA ACTELOR DIN DOSAR!

Fostul deputat, preşedintele filialei constănţene a PNŢCD, Maria Stavrositu ne-a declarat, telefonic, imediat după ce a fost anunţată despre verdictul favorabil, că, cităm: „Sunt mulţumită că s-a făcut dreptate. Actul s-a... rătăcit, pur şi simplu, în zăpăceala de la B.E.C.., din acele ultime zile, foarte aglomerate, de depuneri! Nu am motive să cred că a fost ceva premeditat...”

Şi Corneliu Vadim Tudor (şi partidul pe care-l conduce, PRM), ca şi candidatul independent Mircea Diaconu, au câştigat, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, şi vor fi pe buletinele de vot, la „europarlamentare”, pe 25 mai a.c.

Alt constănţean, avocatul Dumitru Bădrăgan (fostul nostru coleg de redacţie de ziar, „Titi”), şi colegii săi de la Partidul Ecologist Român (PER), pe a cărui listă de candidaţi se află, vor afla abia mâine dacă apelul lor va primi o soluţie favorabilă
 

Taguri: MariaStavrositu, Stavrositu, CorneliuVadimTudor, Vadim, VadimTudor, DumitruBadragan, Badragan, TitiBadragan, PNTCD, PRM, PER, CurteadeApel, CurteadeApelBucuresti, BEC, TribunalulBucuresti, Tribunal,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii