Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS: La

TENIS: La "B.R.D. Bucureşti Open", româncele au câştigat şi la dublu!(1516)

Pe Arenele B.N.R., din Capitala României s-au desfăşurat, astăzi, duminică - 13 iulie 2014, finalele, de simplu şi dublu, ale primei ediţii a turneului feminin, inclus în circuitul mondial WTA, “B.R.D. Bucureşti Open”

La simplu, aşa cum am anunţat, constănţeanca SIMONA HALEP şi-a trecut în palmares al optulea (8) turneu WTA câştigat în carieră, numărul trei (3) mondial (şi favorita nr. 1 a turneului) impunându-se, de la 17.30, în finala în care a învins-o clar pe Roberta Vinci, din Italia (locul 24 WTA şi favorită nr. 2 a concursului bucureştean), cu scorul de: 6 - 1, 6 – 3, într-un meci care a durat doar o oră şi opt minute.

De asemenea, tot pe terenul central, începând cu ora 15.00, s-a desfăşurat finala de dublu, în care perechea româncelor Elena Bogdan - Alexandra Cadanţu (beneficiară a unui “wild-card”!...) a învins cuplul Cagla Buyukakcay - Karin Knapp (Turcia / Italia), cu scorul: 6 - 4, 3 - 6, 10 - 5, după o oră şi 35 de minute.


IMAGINE: puterea.ro
 

Taguri: Tenis, BRDBucurestiOpen, B.R.D.BucurestiOpen, ElenaBogdanAlexandraCadantu, SimonaHalep, Halep, RobertaVinci, AreneleBNRBucuresti,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii