Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS - FLUSHING MEADOWS. A părăsit competiţia seniorilor şi ultimul român: constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez au pierdut, în

TENIS - FLUSHING MEADOWS. A părăsit competiţia seniorilor şi ultimul român: constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez au pierdut, în "optimi", la dublu - masculin(1441)

Şi ultimul român rămas, la seniori, în turneul “U.S. Open, a părăsit competiţia!


Astăzi, marţi – 2 septembrie 2014, constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez, Jean - Julien Rojer, au fost eliminaţi, în turul III (“optimi de finală”), al probei de dublu – masculin, de la “U.S. Open”, care se desfăşoară la Flushing Meadows (New York).

Românul şi olandezul au cedat în faţa perechii spaniole David Marrero şi Fernando Verdasco (favoriţii cu nr. 7 al competiţiei), în două seturi, scor: 3 - 6, 2 - 6, la capătul unui meci care a durat… doar o oră!


Pentru calificarea în “optimi”, perechea româno - olandeză va fi recomensată cu un cec în valoare de 32.163 de dolari.


TECĂU şi Roger câştigaseră în “şaisprezecimi de finală”, sâmbătă – seara, cu scorul de 4 - 6, 6 - 3, 6 – 4, în faţa perechii Jan - Lennard Struff (Germania) / Dominic Thiem (Austria).


Anul trecut, la Flushing Meadows, HORIA TECĂU a părăsit turneul de “Grand Slam” american… încă din primul tur, atunci el făcând pereche cu Max Mîrnîi, din Belarus.

La Flushing Meadows, cea mai bună performanţă a lui Horia Tecău a fost un “sfert de finală”, tot la dublu, în 2011, pe vremea când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, în timp ce olandezul Rojer a mers cu un tur mai departe, ajungând în semifinale, în 2012.


Performanţa, totuşi bună, din S.U.A., îi păstrează pe TECĂU / Roger în cursă pentru Turneul Campionilor ATP, care se va desfăşura la Londra.
Perechea româno – olandeză (favorită nr. 9 la “U.S. Open”) se situează, în acest moment, pe locul 7 ATP, la Londra urmând să se califice cele mai bune opt (8) perechi.

 

FOTO: realitatea.net
 

Taguri: USOpen, HoriaTecau, JeanJulienRoger, FernandoVerdasco, FlushingMeadows, SimonaHalep, SoranaCirstea, IrinaCameliaBegu, AlexandraDulgheru, MonicaNiculescu, DanielleRoseCollins, DanielleCollins, wild-card, GrandSlam, NewYork,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii