Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
TURKMENISTAN: CN APM SA Constanţa a participat la conferinţa

TURKMENISTAN: CN APM SA Constanţa a participat la conferinţa "Role of Transport and Transit Corridors in Ensuring International Cooperation, Stability and Sustainable Development"(1206)

În perioada 3 - 4 septembrie 2014, a avut loc, la Ashgabat, în Turkmenistan, conferinţa internaţională "Role of Transport and Transit Corridors in Ensuring International Cooperation, Stability and Sustainable Development", eveniment la care au participat şi reprezentanţii Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA (CN APM SA) Constanţa.


Conferinţa a fost organizată de către Guvernul Turkmenistanului, în colaborare cu Comisia Economică a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

S-au discutat teme de interes din domeniul transportului multimodal, punându-se accentul pe rolul coridoarelor de transit, în asigurarea unei cooperări internaţionale şi în realizarea dezvoltării durabile.

La conferinţă au participat reprezentanţi ai unor prestigioase organizaţii internaţionale: Banca Mondială (BM), Banca Europeană de Investiţii (BEI), Banca de Dezvoltare Asiatică, Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), Comisia Economică a ONU pentru Europa (UNECE), TRACECA etc.


Reamintim că, în 2011, CN APM SA Constanţa a încheiat, cu Serviciul de Stat al Transportului Maritim si Fluvial din Turkmenistan, un protocol de cooperare.


Foto: PORTUL CONSTANŢA (Sursă: replicaonline.ro).
 

Taguri: Turkmenistan, Ashgabat, CNAPMSA, CNAPMCSA, AdinistratiaPorturilorMaritimeConstanta, APMSA, APMCSA, APM, APMC, ONU, BEI, BancaMondiala, BM, UNECE, ECE, OSCE, TRACECA,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii