Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
KLAUS IOHANNIS, la CONSTANŢA:

KLAUS IOHANNIS, la CONSTANŢA: "N-am făcut marele partid de dreapta doar ca să câştigăm o singură dată alegerile.... VREM SĂ CONDUCEM ROMÂNIA ÎN URMĂTORII ZECE ANI!(1531)

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), copreşedinte al Alianţei Creştin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, în discursul susținut în fața reprezentanților ACL din judeţul Constanța, astăzi, sâmbătă – 13 septembrie 2014, la Casa de Cultură din municipiul nostru, a abordat câteva teme importante ale agendei publice şi politice (mai ales... electorale, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din noiembrie a.c.!) româneşti.


Iată câteva dintre aserţiunile candidatului ACL (alianţa PNL – PDL) la Preşedinţia României:

”Vin cu o veste bună, anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească. Am început schimbările din vara acestui an, când am înfăptuit probabil cel mai mare proiect politic din ultimii 25 de ani, când am reușit împreună să facem noul mare partid de dreapta, când am reușit împreună pentru alegeri să înființăm Alianța Creștin-Liberală. Dreapta unită, un proiect dorit de 25 de ani, un proiect mult discutat de 25 de ani, un proiect pe care acum, în anul 2014, l-am făcut noi toți, împreună. Şi cu acest nou partid vom câștiga alegerile din noiembrie 2014.

Dar ar fi prea puțin lucru să faci un mare partid de dreapta, doar ca să câștigi alegerile o dată!

Va fi... PRIMA dată! Fiindcă noi dorim un lucru clar. Noi dorim să fim forța politică care hotărăște mersul lucrurilor în România. Noi, marele partid de dreapta, dorim să guvernăm zece ani și să avem un președinte de dreapta, noi toți, împreună.”

”Prea mulți ani au trecut în care în loc să lucrăm împreună și să rezolvăm problemele României, s-au deschis, din motive de ambiții politice, din motive de spectacol, noi și noi falii în societatea românească. Aceste lucruri ne-au dăunat grav. Trebuie să revenim, trebuie să înțelegem că doar împreună putem să rezolvăm marile probleme ale României. Împreună trebuie să le abordăm. Președintele țării trebuie să fie acela care repune discuția în spațiul public.”

”Noi, acum, avem un fel de Guvern. Doar că îl vedem numai la televizor, iar la fapte mai puțin. Avem un prim-ministru, Victor Ponta, care un timp a fost văzut ca o tânără speranță în politica românească și, în cel mai scurt timp, dintr-o tânără speranță, Victor Ponta a devenit o tânără dezamăgire. Este o dezamăgire pentru o întreagă generație. Altfel de guvern ne trebuie! Abia aștept să câștig alegerile și să ajungem în situația să putem schimba Guvernul. Avem nevoie de un guvern de dreapta și de un președinte de dreapta și în 10 ani vom schimba România în bine.”

”Când am venit în fața colegilor din PNL, cu ocazia alegerilor pentru președintele partidului, le-am spus: eu am o viziune pentru România mea. Eu vreau ca, după zece ani de guvernare de dreapta și cu un președinte de dreapta, România să fie prosperă și puternică. Și împreună vom face acest lucru.
România prosperă înseamnă locuri de muncă. Apropo, ieri am citit o veste foarte proastă pe fluxurile de știri. Eurostat ne-a arătat că în trimestru II 2014 noi avem cu 3% mai puțini angajați decât în trimestrul II al anului 2013. Deci nu că nu am realizat acea mult promisă chestiune cu nivelul de locuri de muncă, ba dimpotrivă. După ce am intrat în recesiune tehnică, iată că avem mai puțini angajați decât anul trecut. Este inadmisibil, suntem poarta Europei. Locurile de muncă trebuie create, infrastructura trebuie dezvoltată și, foarte important, fiecare român trebuie să aibă un venit decent, ca să nu mai existe atâția oameni care stau cu mâna întinsă la stat. Oamenii trebuie să aibă venitul lor ca să fie liberi și să hotărască ei ce vor în țara lor. Aceasta înseamnă România prosperă!
Atunci vom câștiga și respectul celorlalți, vom fi o voce auzită și respectată. Și atunci vom fi România puternică. Și dacă reușim în zece ani să facem aceste lucruri, cu o guvernare de dreapta și un președinte de dreapta, dacă muncim și facem România prosperă și puternică, abia atunci putem să spunem că suntem mândri că am realizat ceva pentru țara noastră.”


”Eu vreau să merg mai departe, eu vreau să fiu președintele României!
Dar singur nu poate nimeni să ajungă președinte. Eu nu sunt singur, eu am cea mai bună, cea mai mare și cea mai performantă echipă, eu vă am pe dumneavoastră pe toți, voi sunteți echipa mea!”

 

IMAGINI: Klaus Werner Iohannis (Foto: stiripesurse.ro)
 

Taguri: KlausIohannis, Constanta, VasileBlaga, ACL, PNL, PDL, CasaDeCulturaConstanta, AlinaGorghiu, PuiuHasotti, ChristianGigiChiru, GheorgheDragomir, EforieNord, ScoalaDeVaraTNL-TDL, MihaiVoicu, Teodoratanasiu, LudovicOrban, RaducuFilipescu, MihaiRazvanUngureanu,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii