Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

US Open: Simona Halep și Horia Tecău - în turul secund la dublu mixt(1410)

Perechea română Simona Halep / Horia Tecău a acces în turul secund al competiției de dublu mixt de la US Open, în timp ce Alexandra Dulgheru şi Florin Mergea au fost învinși în runda inaugurală.

Învingătorii și-au asigurat un cec de 10.000 de dolari, în timp ce învinșii vor împărți 5.000 de dolari.

Constănțenii Halep și Tecău au dispus fără emoții de spaniolii Arantxa Parra Santonja și David Marrero cu scorul de 6-1, 6-2, la capătul unei partide de doar 47 de minute. Dacă a doua jucătoare a lumii a ajuns deja în turul al III-lea în competiția feminină de simplu, dublul Horia Tecău / Jean-Julien Rojer va debuta abia vineri la Grand Slamul de la New York.

Horia Tecău a cucerit titlul la Australian Open la dublu-mixt, în 2012, a jucat semifinalele Openului Franței în acest an și a mai atins și ”sferturile” acestei probe la Wimbledon, în 2013 și în 2015.

Alexandra Dulgheru şi Florin Mergea au fost învinși însă de cuplul australian Daria Gavrilova/John Peers, scor 6-2, 6-4, după o partidă de 46 de minute.

Perechea Florin Mergea / Rohan Bopanna s-a calificat în turul al doilea la Flushing Meadows, în timp ce Alexandra Dulgheru a părăsit competiţia newyorkeză atât la simplu cât şi la dublu feminin.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii