Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
CLAUDIU IORGA PALAZ ȘI MAFIA TERENURILOR (II)

CLAUDIU IORGA PALAZ ȘI MAFIA TERENURILOR (II)(4627)

        Motto: Noi vă vom vota să ajungeți la Primării, nu în pușcării!


        În postarea de vineri, 17 aprilie 2015, preluată (cu permisiunea proprietarului) de pe blog-ul domnului Metin Cerchez, fost deputat în Parlamentul României, legislatura 2000-2004, ocazie cu care a activat ca membru al Comisiei de Siguranță Națională, Apărare și Ordine Publică și șef al subcomisiei Anticorupție din Ministerul Justiției, se continuă seria dezvăluirilor:

        „De ce nu este arestat Claudiu Palaz Iorga - omul Elenei Udrea în afacerile murdare la Constanța • 3,4 milioane euro luate pentru un teren pe Autostrada A2 și Stațiunea «Europa» - Grind Chituc - Deltă • Dosar penal 1531/ P/ 2007?
        Continuăm cu prezentarea unor cazuri penale comise de (...) Elena Udrea - Claudiu Palaz Iorga - Traian Băsescu la Constanța, fără ca D.N.A. să-i rețină în aceste cazuri de mafie adevărată.
        Știm cu toții cum s-au îmbogățit mafioții politici, luând terenuri pe unde urmau să treacă autostrăzile...

        Palaz Iorga-Claudiu era prefect P.D.L., omul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu, cu care se întâlnea (există imagini video) la cafeneaua «Bourbon» de pe bd. Tomis (de lângă Sala Sporturilor Constanța). Acolo mai veneau și ofițeri ai S.R.I. și ai 0215 - D.G.I.P.I. (unde - n.red.) se întâlneau cu Palaz Iorga Claudiu. De ce? Pentru protecția mafioților? Șeful D.G.I.P.I. a și fost arestat!
        Se spune că Palaz Iorga-Claudiu este ofițer acoperit al lui Traian Băsescu, protejatul fostului Avocat al Poporului, Iancu (referire la Gheorghe Iancu, numit Avocat al Poporului la 27 septembrie 2011 - n. red), și al unui judecător (și el ofițer acoperit), de aceea nu pățește ceva...
        În (data de - n. red.) 24.02.2008 firmele «Trans Pec Leasing» și «Trans Europa Manangement» au încheiat un contract (ilegal) de leasing, pentru un teren de 67.785 mp, adică vreo 7 ha!
        Pe (data de - n. red.) 30.07.2008, când Palaz Ioga Claudiu era prefect al Constanței, tatăl lui Palaz, Gheorghe Palaz, achiziționează terenul respectiv și terenul este ipotecat (ca și în cazul «NANA») de Ioana Băsescu), prietena lui Palaz Claudiu, și de Elena Udrea. Aceeași manevră cu terenuri, doar că aici profitul este mai mare!
        În acea vreme, șeful Companiei Naționale a Administrației Porturilor Maritime Constanța era numit politic de mafia P.D.L. a Elenei Udrea, pentru că, nu-i așa?, să ajute mafia cu terenuri.


        În 2008, Claudiu Palaz era subprefect, devenind imediat prefect P.D.L. El vizează licitația de la Km 0 + 540 - conectarea Autostrăzii Soarelui cu breteaua DN 39 (pentru că - nota red.) Se știa că pe acolo va veni A2 și vor obține bani mulți de la Stat ca și în cazul Bica! Valoarea proiectului era de 30,14 milioane euro! Executanți: C.N.A.P.M.C. și S.C. «Apolodor Comimpex» S.R.L.
        Contractul se încheie în 17.06.2010. Acolo trebuia făcut piciorul podului care ducea A2 către Port. Palaz Iorga cunoștea date secrete ale licitației și faptul că pe acolo va trece Autostrada Soarelui. Astfel, fără ca D.N.A. să zică ceva, Palaz Iorga Claudiu si Gheorghe Palaz - tatăl (...) prefectului, cumpără de la Ștefan D. 85% din parcela de 67.785 mp cu 150 mii euro, adică 2,6 euro/ mp, sub valoarea pieței...
        Pe 21 mai 2008, Primăria Agigea eliberează certificatul de urbanism pentru «construcție pod rutier», care se construia, ca să vezi!, pe pământul familiei Palaz Claudiu, asociatul șef P.M.P. al Elenei Udrea! Alo, D.N.A., se aude?
        Palaz Gheorghe, tatăl lui Palaz Iorga Claudiu, vinde 85% din pământ către «Trans Pec Leasing» Galați cu, țineți-vă bine!, 3.185.000 euro!!! În două luni, de la 150 mii euro la 3,2 milioane euro câștig! Da, dar (cine - n. red) știa că pe acolo va trece Autostrada Soarelui - A2??? Profit net de 2.557.250 (două milioane și jumătate) de euro pentru familia Palaz Claudiu - șef P.M.P.!
        D.N.A. tace. De ce?
        Spălarea de bani continuă. Terenul este vândut de firma din Galați a lui M.T. - lider P.D.L. în Parlamentul României, comandant de navă ca și Traian Băsescu (cu care a fost coleg), către STAT, respectiv (n. red.) C.N.A.P.M.C.!!!, cu 422.543 euro, adică un profit de 147.241 euro, (căci - n. red). Cine face afaceri cu Statul știe... date secrete!
        M.T. și-a pus finul șef la firma din Galați. M.T. era șef P.D.L. în Camera Deputaților și coleg de navă cu Traian Băsescu!
        O să vă dăm date și din dosarul penal 1531/ P/ 2007, în care este vorba de 2.500 hectare în zona Grind Chituc - Corbu, unde mafia rusă și Elena Udrea, Palaz Iorga Claudiu și Traian Băsescu doreau să construiască stațiunea turistică EUROPA!
        Să vă spun de ce dosarul penal este mușamalizat? Pentru că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, procuror este Dragomir Matei - nașul lui Palaz Iorga Claudiu!“.

 

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!
               - Întregul conținut al acestui material cade în responsabilitatea exclusivă a subsemnatului, neimplicând cu nimic ziarul și pe proprietarii acestuia.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii