Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
MEDGIDIA: Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“

MEDGIDIA: Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“(1093)

 Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“ s-a încheiat duminică. Pentru al treilea an consecutiv, marele trofeu „Dan Spătaru“ a fost adjudecat tot de Italia. Marco Sentieri a făcut în a doua seară de festival un adevărat show pe scena de la Medgidia, ceea ce i-a adus și marele premiu, înmânat de soția regretatului Dan Spătaru. Melodiile cu care a impresionat juriul au fost „Nicio lacrimă“, din repertoriul regretatului Dan Spătaru și „Yes, i know my way“ a lui Pino Danielle, scrie curierlocal.ro.

Premiul Cornel Fugaru, înmânat de Mirela Fugaru a ajuns în Ucraina la Veronik Dorosh, care a interpretat o melodie sensibilă în limba sa natală – „Bopota “(Poarta). Și maestrul Ionel Tudor, cel care le-a fost alături pe scenă concurenților în fiecare seară, împreuni cu bandul său, a înmânat premiul special Henri Mălineanu lui Ion Moise (Johnny) Bădulescu din Mioveni.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii