Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
CLINICA SINUCIGAŞILOR, O SUPER-COMEDIE ÎN PREMIERĂ LA CONSTANŢA!

CLINICA SINUCIGAŞILOR, O SUPER-COMEDIE ÎN PREMIERĂ LA CONSTANŢA!(1291)

  Harlequin Mamaia te invită la o comedie despre realitatea gri ce ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prapastiei. Clinica Sinucigaşilor este locul ce îţi garantează ca vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existenţiale prin plecarea spre o lume mai bună.

În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzatională a actualităţii, un teatru al speranţei ce scoate în evidenţă faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viaţa cuiva, aceasta merită traită pană la capat! În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigaşilor este un spectacol vesel, ce stoarce din spectatorii săi speranţe, gânduri pozitive şi multă bună-dispoziţie. Pana la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!

Text: Gabriela Mihalache Regia: Cristian Bajora Cu: Maria Popovici, Graţiela Popa, Paul Alexandru, Ştefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu şi Andreea Stafie.

JOI, 13 OCTOMBRIE, la Harlequin Mamaia Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181 Pret bilet: 45 lei

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii