Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
MAE a suplimentat numărul secțiilor de vot din DIASPORA

MAE a suplimentat numărul secțiilor de vot din DIASPORA(1274)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut astăzi un apel românilor pentru a merge la vot, la alegerile parlamentare de duminică. Declaraţiile au fost făcute la Palatul Parlamentului, unde şeful statului a participat la un simpozion organizat de Curtea Constituţională, cu ocazia Zilei Constituţiei.

Autorităţile fac ultimele pregătiri pentru ca alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie, să se desfășoare bine și la secțiile din străinatate. Ministerul de Externe a făcut noi precizări în privinţa votului din Diaspora, unde au fost probleme în anii trecuţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt Ionuţ Vâlcu, în localităţile unde în 2014 au fost cozi la vot – Chişinău, Bruxelles, Roma, Londra sau Madrid – anul acesta a fost suplimentat numărul secţiilor de votare. În privinţa noutăţilor acestor alegeri, Ministerul de Interne, a anunţat că, după închiderea urnelor, ştampilele vor fi sigilate. De asemenea, procesul de numărare a voturilor va fi, în premieră, filmat. De menţionat că la acest scrutin, dreptul de vot se va exercita doar în judeţul în care alegătorul are domiciliul sau reşedinţa. Cei care se află în alt judeţ nu vor putea vota la alegerile de duminică.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii