Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Situația infrastructurii de transport. Nu mai sunt șosele închise, se circulă cu restricție de tonaj între Cobadin și Ostrov, în porturile maritime nu se execută manevre, iar traficul pe Dunăre rămâne suspendat

Situația infrastructurii de transport. Nu mai sunt șosele închise, se circulă cu restricție de tonaj între Cobadin și Ostrov, în porturile maritime nu se execută manevre, iar traficul pe Dunăre rămâne suspendat(1626)

 Centrul "Infotrafic", din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R.), anunță că NU mai sunt tronsoane de autostrăzi, drumuri naţionale sau drumuri județene, care să fie închise circulației rutiere !

Însă, din cauza vântului puternic, care spulberă zăpada pe partea carosabilă, rămân în vigoare trei restricţii de tonaj (maximum 7,5 tone), în trei județe, pe: DN3 (tronsonul COBADIN - OSTROV, din județul CONSTANȚA), DN5B (între Giurgiu - Ghimpaţi, în judeţul Giurgiu) şi DN41 (porțiunea dintre Daia, județul Giurgiu - Olteniţa, județul Călăraşi).

Din cauza vântului puternic, rămân oprite manevrele în porturile maritime Constanţa Nord și Constanţa Sud - Agigea, iar navigaţia pe Dunăre rămâne suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) şi 1075 (Baziaş, judeţul Caraş-Severin).
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii