Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Unde este urgența, domnilor guvernanți?

Unde este urgența, domnilor guvernanți?(686)

Consilierii municipali ai PNL Constanța condamnă atitudinea perfidă și josnică a Guvernului Grindeanu și a parlamentarilor PSD-ALDE, acești decidenți care s-au hotărât să sfideze o țară întreagă prin adoptarea, la ceas de noapte, a Ordonanței de Urgență privind modificarea Codurilor Penale.

Ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial după miezul nopții, la foarte scurt timp după ce a fost adoptată de Guvern, demonstrând încă o dată că interesele PSD-ALDE sunt mai presus de oricine și orice. PSD-ALDE au promovat un program de guvernare nerealizabil, devenind, astăzi, realmente mincinos și o amenințare la adresa statului de drept.

Această ordonanță elimină, mai presus de orice, răspunderea antrenată de către actele normative emise de Guvern, Parlament și autoritățile locale. 

Grupul consilierilor municipali ai PNL Constanța, în minoritate și în opoziție, asigură cetățenii că va continua să apere drepturile tuturor constănțenilor și va proteja municipiul Constanța, prin toate mijloacele de care va dispune, de abuzurile care se pot naște din prevederile legislative adoptate pe furiș de Guvernul PSD-ALDE.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii