Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Precizări din partea conducerii ALDE Constanța

Precizări din partea conducerii ALDE Constanța (1164)

   Urmare informațiilor apărute in presa locală, in legătura cu o așa zisa ședința a delegației permanente a ALDE Constanta, dorim sa facem următoarele precizări:

Aceasta așa zisa ședința a fost convocată ilegal și nestatutar, de către persoane care nu au nicio calitate in cadrul biroului executiv teritorial. De altfel, aceasta convocare nu a fost asumată de niciun membru al partidului. Menționam ca, in conformitate cu statutul partidului și cu normele tranzitorii, delegațiile permanente se constituie ulterior primelor alegeri interne, respectiv după congresul partidului care urmează sa se desfășoare in cursul anului 2017. De asemenea, orice astfel de convocare trebuie făcută de către președintele organizației teritoriale. 

Toate "deciziile" comunicate presei sunt nule de drept și nu pot produce niciun fel de efect. 

Așa zisa denunțare a protocolului de colaborare PSD-ALDE demasca adevăratele nemultumiri și frustrări ale participanților la aceasta întâlnire, ale unor oameni care nu au avut niciodată rezultate in alegeri și care nu pot accepta că la Constanta și la nivel național colaborarea dintre cele doua partide se desfășoară in foarte bune condiții. 

Membrii și militantii de buna credință ai ALDE, cei care au dus greul campaniilor electorale de anul trecut, știu ca este absurd sa se pună in discuție dizolvarea celor mai performante filiale, respectiv Constanta și Medgidia, singurele care au înregistrat un progres de la alegerile locale la cele parlamentare. Nu putem ignora faptul ca așa zisa ședința a fost "condusă" de către persoane fără nicio calitate in organizație, cu grave probleme de imagine și chiar de natura penală.
Așadar, ne delimitam de acțiunile diversioniste ale organizatorilor acestei întruniri și anunțam, pe aceasta cale, ca cei vinovați de grave abateri de la statul partidului vor suporta consecințele faptelor lor. 

In alta ordine de idei, dorim sa va informam ca, in cadrul ședinței biroului politic teritorial de vineri, 10 Martie 2017, s-a decis organizarea de alegeri in cadrul filialei, începând de jos in sus, mai exact comune, organizații orășenești, municipale și Organizația județeana, ulterior urmând sa se organizeze congresul partidului.

Președinte,
Dep. Mircea Banias

Vicepreședinte ALDE birou național,
Primar Valentin Vrabie

Președinte organizatia municipală,
George Fulina

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii