Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Petre Daea la Tulcea:  FERMERII TULCENI  L-AU CÂNTĂRIT PE NOUL MINISTRU!

Petre Daea la Tulcea: FERMERII TULCENI L-AU CÂNTĂRIT PE NOUL MINISTRU!(1803)

Azi, 23 martie 2017, la sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean Tulcea, începând cu ora 11.00, ministrul Agriculturii Petre Daea, împreună cu reprezentanți ai Comisiei pentru Agricultură din cadrul Senatului (Doina Silistru, președinte al respectivei comisii, Lucian Trufin, secretar, Paul Stănescu, Emilia Arcan și Nicolae Avram, membri), s-a întâlnit cu fermierii locali. La întâlnire au participat și reprezentanți ai autorităților tulcene din domeniul agriculturii.

Petre Daea, care a ținut să sublinieze principalele direcții de acțiune asumate pentru mandatul său, a declarat: 

„Prima și poate cea mai importantă prioritate a actualului programul de guvernare în ceea ce privește Agricultura este acordarea subvențiilor la timp, un obiectiv pe care ni-l propunem în fiecare an. Faptul că am acordat 2.13% din PIB acestui domeniu reflectă respectul pe care guvernarea actuală îl are față de fermierii din întreaga țară!“ 

Fermierii tulceni au ținut, la rândul lor să-i atragă atenția ministrului, așa cum au mai făcut-o și în alți ani, cu prilejul altor vizite ale altor miniștri, că una din problemele agriculturii, așa cum o văd ei, este reducerea de urgență a birocrației! Adică, dacă tot vin banii, să vină la timp, ca să folosească în întregime.

Discuțiile s-au prelungit, ministrul, senatorii și fermierii despărțindu-se prieteni. Bifat!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii