Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
UN NOU POD PESTE DUNĂRE

UN NOU POD PESTE DUNĂRE(1111)

Considerând Tulcea un județ cu particularități în raport de restul țării, particularități ce reclamă soluții în consecință, presedintele P.S.D., Liviu Dragnea  aflat joi, 23.03.2017 la Tulcea, a evidențiat principalele directii de actiune ale acestui județ în baza mecanismului financiar Investiții Teritoriale Integrate (ITI).

În cadrul respectivului mecanism financiar sunt prevăzute spre a fi realizate, prin Programul de Infracstructură Mare, și drmul Brăila-Constanța și podul peste Dunăre.

Despre pod, un vis foarte vechi al tulcenilor, dar și al constățenilor, având în vedere că se discută despre el ca fiind o necesitate, de peste treizeci de ani, Dragnea a afirmat ca in cateva saptamani „va intra în linie dreaptă”, întrucat în momentul de față se află în faza de avizare la Comisia Tehnică. El a afirmat:

„Știu că se discută de mult timp de această investiție, diferenta este că acum dispunem și de banii necesari. Așadar, sper din tot sufletul ca în curând să înceapă procedura de licitație“!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii