Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Ce au pregătit liberalii din localitatea Mihail Kogălniceanu de Ziua Sportului(1085)

Organizaţia de Tineret a PNL din Mihail Kogălniceanu, organizează în data de 3 august 2013, evenimentul numit ,,Ziua Sportului’’.

Activitatea va începe la ora 09: 30 cu un marş al sănătăţii. Punctul de plecare va fi la cap de linie (ieşire din comună – spre Târguşor) iar finish-ul va fi în Parcul Tineretului. Evenimentul va continua, pe parcursul întregii zile, cu diverse competiţii ce se vor desfăşura în Parcul Tineretului, printre care şah, table, skandenberg, tenis de picior şi fotbal.
La eveniment şi-au anunţat participarea tinerii liberali din Constanţa, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Hârşova, Nicolae Bălcescu, Corbu, Fântânele şi Băneasa.

Pe lângă numărul mare de concurenţi înscrişi la competiţii, la ,,Ziua Sportului’’ sunt aşteptaţi şi membrii Biroului Permanent Judeţean ai Organizaţiei TNL Constanţa împreună cu deputatul Mihai Lupu şi senatorul Puiu Haşoti.

Acţiunea este organizată cu sprijinul primarului Ancuţa Daniela Belu care a declarat: „Este o bucurie pentru mine să văd că tinerii noştri au astfel de iniţiative sănătoase. Acesta este şi motivul pentru care le ofer tot sprijinul meu. Într-o eră a tehnologiei, în care mulţi tineri petrec tot mai multe ore în faţa televizorului sau a calculatorului, faptul că există încă atât de mulţi tineri dornici să facă mişcare şi sport, este de natură să mă bucure. Aceasta este prima ediţie, însă, le voi oferi tot sprijinul meu pentru a transforma competiţia de anul acesta într-o tradiţie. Le urez succes tuturor participanţilor şi îi felicit pentru pasiunea lor pentru sport.’’
La final, vor fi acordate diplome de participare tuturor competitorilor.

Program “Ziua Sportului”

Ora 9:00 – Adunare Organizațiilor TNL din teritoriu în Parcul Tineretului
Ora 9:30 – Întâlnire cap-de-linie ( ieșirea spre Târgușor)
Ora 9:40 – Discurs reprezentant TNL Mihail Kogălniceanu
Ora 9:45 Plecare spre Parcul Tineretului
Ora 10:30 – Așezarea în locurile stabilite a fiecărei Organizații din teritoriu
Ora 10:45 – Discurs Dna Primar în Parcul Tineretului
Ora 11:00 – Fiecare coordonator de competiție va prezenta regulamentul de desfășurare a acesteia
Ora 11:15 – Începerea competițiilor de tenis de picior, skandenberg, șah și table (cu eventualele decalări între acestea – având concurenți ce participă la mai multe competiții)
Ora 15:00 ( sau în funcție de finalizarea celorlalte competiții) începe competiția de fotbal

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii