Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Gigi Chiru a înmânat carnetele de partid la 700 de membri noi înscriși în PDL Constanța

Gigi Chiru a înmânat carnetele de partid la 700 de membri noi înscriși în PDL Constanța(854)

Filiala Constanţa a Partidului Democrat Liberal se bucură de venirea a noi membri. În cadru festiv, marţi, 6 august 2013, preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru împreună Constantin Chirilă, președintele Organizației Municipale, au înmânat 60 de carnete de partid noilor colegi. De altfel, astfel de acțini au avut loc în mai multe rănduri, de la începutul anului peste 700 de noi membri primind carnete de la PDL Constanța.

Conducerea constănţeană a partidului a remarcat că în PDL încep să revină atât foştii colegi, care au părăsit formaţiunea politică în trecut, dar şi forţe noi, oameni care au o atitudine critică faţă de Guverul USL şi de măsurile incorecte pe care acesta le-a luat, dar şi nemulţimiri referitoare la administraţia Mazăre şi la dominaţia cu iz dictatorial a PSD în judeţul Constanţa.

„Suntem mulţumiţi când observăm faptul că PDL reprezintă în continuare un partid în care constănţenii pot avea încredere, iar acest lucru s-a văzut în umărul de înscrieri înregistrate de la începutul acestui an. În acest oraș sunt oameni care iubesc Constața nu doar Mamaia”, a declarat Constantin Chirilă, preşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PDL.

La rândul său, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, a declarat: „Astfel de momente repezintă o mare bucurie. Vin forţe noi în PDL Constanţa, iar echipa se întăreşte. Din discuţiile cu noii colegi am observat că nemulţumirea lor are la bază promisiunile neîndeplinite ale Guvernului USL, dar şi faptul că, în România, cei din clasa mijlocie, oamenii care muncesc, sunt împovăraţi, plătesc taxe şi impozite mari, dar statul nu îi ajută cu nimic”.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii