Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
George Muhscină: Primarul Făgădău este rupt de realitatea orașului Constanța. Părinții nu au nicio vină că locurile de joacă din oraș sunt o mizerie!

George Muhscină: Primarul Făgădău este rupt de realitatea orașului Constanța. Părinții nu au nicio vină că locurile de joacă din oraș sunt o mizerie!(1481)

Președintele Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, critică declarațiile publice ale primarului Decebal Făgădău privind situația locurilor de joacă din municipiul Constanța.

Declarația recentă a primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, mi se pare cinică și lipsită de considerație față de părinții constănțeni, care nu au nici cea mai mică vină că locurile de joacă unde își duc copiii sunt menținute în mizerie de administrația fără sfârșit a PSD Constanța”, afirmă George Muhscină.

Consilierul județean liberal îi îndeamnă pe cetățeni să citească cu atenție declarația primarului Decebal Făgădău.

Dacă vă vine să credeți, acesta acuză părinții din Constanța de iresponsabilitate. Citez: <<am mizat pe responsabilitatea părinților care știu cum arată aceste locuri de joacă>>. Este inadmisibil să pasezi cartoful fierbinte în brațele altcuiva, mai ales ale părinților din Constanța care plătesc mare parte din bugetul pe care îl administrează prost echipa Făgădău-PSD”, explică președintele organizației municipale a PNL Constanța.

„Lucrurile nu se opresc aici. Decebal Făgădău acuză și opinia publică constănțeană de <<inflamare>> (folosesc cuvintele primarului) pe subiectul locurilor de joacă, ca și cum nervii constănțenilor nu ar fi justificați. Același primar spune că nu are nevoie ca cineva să-i arate ce nu funcționează în orașul Constanța. Serios? Decizia corectă de a scoate din funcțiune locurile de joacă nesigure vine ca urmare a faptului că opoziția și constănțenii v-au arătat, domnule primar, ce mizerie este în orașul nostru”, susține consilierul județean PNL Constanța. 

„Primarul Decebal Făgădău este rupt de realitatea orașului pe care, din păcate, îl administrează. Domnule primar, nu părinții sunt iresponsabili, ci dumneavoastră și administrația acestui oraș. Nu opinia publică este defectă și se inflamează nejustificat, ci dumneavoastră nu vă mișcați nici atunci când arde. În ultimul rând, vreau să vă spun că ar trebui să încurajați constănțenii, opoziția și mass-media să vă aducă la cunoștință problemele orașului, pentru că sunt infinit de multe și pentru că, de nouă ani, de când dumneavoastră personal populați această primărie, mențineți orașul într-un permanent șah mat”, conchide președintele Organizației Municipale PNL Constanța, George Muhscină.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii