Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Tinerii din Forţa Civică Constanţa susţin protestul lui Sorin Mihăilescu

Tinerii din Forţa Civică Constanţa susţin protestul lui Sorin Mihăilescu(2558)

Profund impresionaţi de gestul suporterilor F.C. „Farul” de a intra în greva foamei în încercarea de a salva clubul de la desfiinţare, preşedintele organizaţiei municipale de tineret Constanţa a Partidului Forţa Civică, George Andrei Popescu, împreună cu mai mulţi membri ai Biroului Municipal de Tineret s-au deplasat astăzi în incinta clubului pentru a veni în ajutorul protestatarilor.

„Încă de vineri seara am luat la cunoştinţă că şase suporteri au intrat în greva foamei, însă, pe parcurs, cinci dintre ei au renunţat la gestul extrem care le punea viaţa în pericol. După patru zile de grevă, doar liderul suporterilor, Sorin Mihăilescu, a mai rezistat. În semn de respect pentru gestul său extrem, astăzi, l-am vizitat şi i-am dus apă. Mi-a spus că refuză orice tratament, că refuză chiar şi acele perfuzii. Este dureros că un club cu o tradiţie de peste 90 de ani se desfiinţează cu atâta lejeritate. Prin gestul său, Sorin Mihăilescu îşi pune viaţa în pericol, iar noi, toţi constănţenii nu ar trebui să privim impasibili către efortul său. M-a impresionat devotamentul total al acestuia faţă de culorile clubului despre care spune că ar trebui să se regăsească în sufletul fiecărui constănţean”, a declarat George Andrei Popescu.

El a mai precizat că, tinerii din Forţa Civică Constanţa se alătură protestului care urmăreşte salvarea F.C. „Farul” de la desfiinţare şi consideră că acest lucru încă se mai poate realiza, dar numai printr-un efort conjugat al autorităţilor locale, judeţene şi al oamenilor de afaceri din Constanţa.

„Vom merge zilnic la Sorin Mihăilescu pentru a fi aproape de el şi de efortul admirabil pe care îl depune pentru a salva clubul fanion al judeţului nostru”, a mai spus preşedintele tinerilor din Forţa Civică Constanţa, George Andrei Popescu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

farul
12-08-2013
domnilor de la forta civica,daca va pasa ceva de farul sau de liderul suporterilor,faceti ceva,aratati ca aveti forta si multi tineri care sustin farul vi se vor alatura !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii