Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Cum au marcat tinerii din Forţa Civică Constanţa „Ziua Tineretului”

Cum au marcat tinerii din Forţa Civică Constanţa „Ziua Tineretului”(2389)

Întreaga lume a marcat, ieri, Ziua Internaţională a Tineretului, o iniţiativă adoptată de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, în urmă cu 14 ani.

Şi la Constanţa, acţiunea a fost marcată de preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Constanţa a Partidului Forţa Civică, George Andrei Popescu, împreună cu mai mulţi membri ai Biroului Municipal de Tineret.

Deşi tineri, această zi nu a fost un prilej de sărbătoare, ci, mai degrabă, de conştientizare a tuturor tinerilor constănţeni că multe lucruri depind de ei pentru a avea un viitor mai bun. În acest sens, membrii Forţei Civice Constanţa au împărţit pliante în mai multe zone ale municipiului Constanţa. Pliantele conţineau mesaje de încurajare a tinerilor de a se implica pentru ei, pentru România.

„Suntem tineri. Ni se tot spune că avem drepturi, dar atât. Doar ni se spune. În schimb, cu fiecare zi ce trece, ne este din ce în ce mai greu în ţara noastră. Şi asta pentru că toate deciziile care ne privesc se iau fără acordul nostru. Vine momentul când sistemul care ia deciziile în numele nostru trebuie să se oprească. Momentul când trebuie să se dea un restart. Iar restart putem da numai noi, tinerii care trec la fapte. Numai uniţi vom fi ascultaţi iar drepturile noastre vor fi respectate. Numai uniţi vom putea munci şi trăi în ţara noastră, pe care o iubim. Numai împreună putem schimba ce nu merge acum, pentru că împreună suntem puternici”, a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Constanţa a Partidului Forţa Civică, George Andrei Popescu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

Hera
13-08-2013
Va felicit pentru initiativa si atitudine.Trebuie sa luptati pentru viitorul vostru, guvernantii vremelnici nu gandesc in perspectiva.Pentru ei important este numai mandatul!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii