Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Ce mai fac suporterii Farului în încercarea de a salva clubul de la desființare(1753)

Suporterii Clubului Farul Constanța nu se dau bătuți și speră să strângă banii necesari salvării clubului de la desființare. În cursul zilei de astăzi, liderul galeriei, Sorin Mihăilescu și mai mulți suporteri s-au întâlnit cu președintele Organizației de Tineret a Forței Civice Constanța, George Andrei Popescu.

În urma unei discuții, ei au decis să inițieze o nouă campanie în speranța că iubitorii de fotbal de la malul mării vor dona bani pentru Clubul Farul. În acest sens, pe Facebook a fost deschisă pagina „Nouă ne pasă de Farul” de unde se pot obține informații necesare demersului.
Totodată, s-a deschis și contul RO 52 BTRL 0140 1205 2157 49XX CS FC FARUL CONSTANTA unde cei care doresc pot depune bani pentru a scăpa clubul de insolvență. Contul este deschis la Banca Transilvania.


„Încercăm să facem tot ce ne stă în putere pentru ca acest club cu tradiție de peste 90 de ani să nu fie desființat. Ar fi o mare rușine pentru un oraș așa cum este Constanța. Apreciez enorm eforturile soporterilor, este de apreciat îndârjirea cu care se luptă, și de aceea am decis să mă alătur lor. Nouă ne pasă de Farul este un slogan care chiar asta arată. Dacă ai depus banii trebuie să fii un exemplu și pentru ceilalți”, a declarat George Andrei Popescu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

2rcu
15-08-2013
Sa donam bani pt FARUL ? Asta mi se pare cea mai mare tampenie , dupa ce smecherii care au adus-o in situatia asta , nu ii intereseaza cu milioane de euro in conturi . Imi pare foarte rau de acest club , potential economic exista in Constanta dar ei vor sa bage bani si intr-un an , doi sa scoata profit , in fobal mai greu
navy
14-08-2013
felicitari tinerilor de la forta civica si respect suporterilor constanteni ,care au dovedit ca au un mare character
FotbalRomantic
14-08-2013
felicitari suporterilor faristi !! asta inseamna sa fii suporter ! felicitari si tinerilor din Forta Civica Constanta!

zilele astea voi lua legatura cu voi sa cotizez si eu si o sa fiu langa voi in tot ce faceti.

Orasul are nevoie de echipa asta de fotbal!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii