Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
MRU va deschide lista Alianței DA pentru europarlamentare

MRU va deschide lista Alianței DA pentru europarlamentare(956)

Liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că Alianța Dreptate și Adevăr, formată din FC și PNȚCD, va avea liste comune la europarlamentare, iar el ar putea fi cap de listă.

Mihai Răzvan Ungureanu a spus că aceasta este varianta care se discută în interiorul alianţei.

„Există o discuţie în partid dacă în calitate de președinte al partidului ar trebui sau nu să deschid lista la europarlamentare, urmând ca după vot să mă retrag făcând loc celui care se află pe locul secund”, a adăugat Ungureanu.

În altă ordine de idei, aflat într-o vizită la sediul Organizației Forței Civice din Constanța, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus că se impune fuziunea formatiunilor de centru dreapta pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

“Peste două săptămâni, Crin Antonescu va fi sprijinit în mod ipocrit de către liderii USL pentru funcția de președinte. Până când se va rupe USL, PNL va fi atât de compromis că nu îți va mai veni să-l iei in alianță. Fac o profeție și vă spun că, în anul 2014, Crin Antonescu nu va mai fi președintele PNL și atunci va crește PSD” , a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Totodată, el a mai spus despre PNL că este “partidul pe care Crin Antonescu a reușit să-l agațe de butoniera PSD”.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii