Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
De ce a plecat din partid președintele tinerilor din PDL Constanța

De ce a plecat din partid președintele tinerilor din PDL Constanța(2020)

Partidul Mișcarea Populară- Filiala Constanța face cunoscut faptul ca in cursul zilei de ieri, 15.08.2013 , presedintele tinerilor democrat-liberali constanteni, Andrei Popa, impreuna cu Stefan Lazar presedinte al Organizatiei de Tineret si vicepresedinte in Biroul Permanent Local Navodari au aderat la Partidul Miscarea Populara.

Demersul lui Andrei Popa este justificat prin urmatorul comunicat:

“Dupa aproape 10 ani de activitate politica in cadrul Partidului Democrat ulterior Partid Democrat Liberal am decis astazi cu o usoara urma de regret sa parasesc formatiunea si sa imi depun eforturile in constructia solutiei de dreapta - Partidul Miscarea Populara. Motivele care stau la baza plecarii pornesc de la despartirea PDL-ului de presedintele Traian Basescu, implicit pozitia incisiva a partidului fata de acesta precum si lipsa opozitiei politice la nivel national. Insa, ceea ce practic m-a convins sa fac acest pas a fost dezamagirea fata de actuala conducere judeteana, modul acesteia de a gestiona situatiile de criza interna, lipsa unei viziuni politice,strategia dezastruoasa inceputa la alegerile locale din 2012, pentru ca mai apoi sa fulmineze totul in Decembrie cand PDL a fost infrant la nivel judetean de partidul de garsoniera a lui Dan Diaconescu.
Ba mai mult, membrii organizatiei au ajuns sa plece in valuri sau pur si simplu sa se retraga scarbiti din viata politica fara ca nimeni din conducere sa schiteze vreun gest. Ne multumim cu expresia "se curata partidul" ... intr-adevar, in ritmul asta se curata de tot!
Frapant este totusi faptul ca nimeni nu a fost tras la raspundere pentru esecurile repetate, sau pentru ca PDL se transforma in Constanta intr-un partid-anexa care a imbratisat scara de coborare de pe scena politica locala.
Probabil unii lideri din inaltimea unor scaune nu pot sa constientizeze ca au ramas organizatii care le numeri cu usurinta pe degete, sau poate nu isi dau seama ca au reusit sa faramiteze o organizatie de tineret cu impunerile facute in mod repetat, ori lipsa experientei de organizare nu i-au invatat ca orice e facut din pix sau pe genunchi nu aduce rezultat. In acest moment prefer sa ma inscriu intr-un partid politic nou - un altfel de partid, alaturi de lideri integrii, unde alegerile interne se desfasoara liber, democratic, unde fiecare membru este respectat si apreciat. Prefer sa fiu inca de la inceput intr-o organizatie care cu siguranta nu se va anihila singura din pricina luptelor interne, sau ale exceselor de sefie. Mentionez ca aceasta demisie este o decizie personala!”


Prin acest demers, Claudiu-Iorga Palaz presedintele PMP filiala Constanta considera ca Miscarea Populara Constanta devine din ce in ce mai puternica.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii