Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi, legea s-a schimbat!

Atenție, șoferi, legea s-a schimbat!(19484)

Veste importantă pentru toţi șoferii din România! Recent s-a făcut modificarea unei legi importante, ce intră în vigoare începând cu luni, 16 iulie! Ce trebuie să știe conducătorii auto?

Totul este prevăzut într-un proiect care a fost promulgat încă din luna mai, iar forma finală va intra în vigoare luni, pe 16 iulie.

Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja în Monitorul Oficial.

Ce presupune această lege? Modificarea îi vizează pe şoferii care au nevoie de un duplicat al cărţii de identitate a maşinii. Aceştia nu vor mai trebui să obțină un aviz de la autoritatea care a făcut înmatricularea sau înregistrarea.

De asemenea, cei care au pierdut sau distrus documentul nu vor mai trebui să ceară publicarea în Monitorul Oficial, așa cum se cerea până acum. În cazul de furt, distrugere sau pierdere, şoferii trebuie să se adreseze Registrului Auto Român (RAR).

Proiectul de lege a fost promulgat şi publicat în Monitorul Oficial încă din luna mai și va intra în vigoare pe 16 iulie, conform bugetul.ro.

Sursa: www.a1.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii