Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Micii cântăreți ai Medgidiei, încununați cu trofee!

Micii cântăreți ai Medgidiei, încununați cu trofee!(1357)

Elevii clasei de canto, din cadrul Casei de Cultură "Ioan N. Roman", instruiți de Stela Trifan, au obținut numeroase premii din partea maeștror juriului festivalului „Cântec și Poveste”, desfășurat la București în data de 31 iulie 2018.

Strădania talentaților copii a fost răsplătită cu următoarele premii:

- TROFEUL secțiunii muzică populară, la categoria de vârstă 12 - 14 ani, este obținut de Andreea Iulia CUSTURĂ

- TROFEUL secțiunii DOINĂ/BALADĂ, la categoria de vârstă 15 - 18 ani, revine Crinei Teodora Tănase

- PREMIUL I pentru muzică populară este adăugat în palmaresul clasei de canto de către Eduard Gabriel ISTRATE la categoria de vârstă 6 - 8 ani, de Marina TOPOLEANU la categoria de vârstă 9 - 11 ani și de Crina Teodora TĂNASE la categoria de vârstă 15 - 18 ani.

- PREMIUL II la secțiunea muzică ușoară, pentru categoria de vârstă 6 - 8 ani este obținut de Alexia Miruna SPÂNU, iar la secțiunea muzică populară, aceeași categorie de vârstă de Maria Bianca CARABAȘ.

- PREMIUL II la categoria de vârstă 9 - 11 ani, secțiunea muzică ușoară, este oferit domnișoarei Sorina TOPOLEANU.

- PREMIUL III este obținut la categoria de vârstă 6 - 8 ani de Anisia Cristiana SUCIU la secțiunea muzică ușoară, iar la secțiunea muzică populară, categoria de vârstă 9 - 11 ani de către Rareș PETEU.

În semn de prețuire pentru contribuția adusă în cadrul festivalului dar și pentru munca depusă în arta cântecului, doamna instructor Stela TRIFAN este premiată cu diploma de EXCELENȚĂ a festivalului.

Îi felicităm, pe copii, pe părinți și pe doamna instructor pentru rezultatele obținute și le urăm succes pe mai departe. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii