Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Vă invităm la Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2019!

Vă invităm la Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2019!(6599)

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 28 – 31 martie 2019, ediția a XII-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

Suntem preocupaţi, permanent, să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport, etc.

În cadrul celei de-a XII-a ediţii a Târgului de Turism “Vacanţa” Constanţa 2019, constănțenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte pentru perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai și, nu în ultimul rând, oferte de tip Early Booking pentru vacanța de vară 2019.

Ca și anul trecut, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Centrului Expoziţional Constanța, vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Târgul va avea 21 de companii expozante, structura evenimentului fiind următoarea:

-agenţii de turism din România și Bulgaria: 10

-unități de cazare: 4

-asociații de dezvoltare și promovare a turismului/ centre de promovare: 4

-companii transport: 2

- complex muzeal si de stiinte al naturii – 1

 

Programul târgului:

Program de vizitare: joi – sâmbătă 10:00 – 19:00, duminică 10:00 – 16:00


Mai multe informatii:

www.facebook.com/targulvacantaconstanta

www.ccina.ro


Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii