Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Forţa Civică Constanţa vrea să aibă candidat propriu la alegerile europarlamentare

Forţa Civică Constanţa vrea să aibă candidat propriu la alegerile europarlamentare(1350)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Forţei Civice Constanţa, deputatul Dănuţ Culeţu, şi preşedintele Organizaţiei Municipale Constanţa, Mihai Petre, s-au reunit, astăzi, la sediul partidului pentru a susţine o conferinţă de presă.

În mare parte, subiectul abordat a vizat protocolul semnat, sâmbătă, între Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr (FC-PNŢCD) şi Iniţiativa România Liberală (IRL) care a fost cooptată în ADA, cele trei formaţiuni urmând să aibă candidat unic la alegerile prezidenţiale şi candidaţi comuni la europarlamentare.

„Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr este un nou pas în construirea componenţei de dreapta. Important pentru noi este să eliminăm această guvernare incompetentă”, a spus Culeţu.

La rândul său, Mihai Petre a spus că Forţa Civică va avea reprezentanţi în Parlamentul European şi va da un preşedinte ţării, Mihai Răzvan Ungureanu fiind cel mai bine cotat ca şi candidat al dreptei.

„Forţa Civică are cel mai bun candidat la preşedinţie. Mihai Răzvan Ungureanu stă foarte bine în sondaje, este primul cu 20%”, a spus Mihai Petre.

El a mai adăugat că, după finalizarea Şcolii de Vară a Tinerilor din Forţa Civică ce va avea loc la Vama Veche, în perioada 12-15 septembrie, organizaţia municipală pe care o conduce va intra în pre-campanie pentru alegerile europarlamentare.

„La alegerile europarlamentare vreau să avem un reprezentant de la organizaţia din Constanţa. Un candidat credibil, serios, nepuşcăriabil. Propunerea noastră va fi înaintată Biroului Permanent Judeţean Constanţa iar, ulterior, sper ca acest candidat să se regăsească pe un loc cât mai fruntaş pe lista Forţei Civice de la nivel naţional”, a spus Mihai Petre.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii