Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Elena Udrea revine în țară, la fel de puternică și de serioasă ca întotdeauna - DEZVĂLUIRI NUMEROLOGICE

Elena Udrea revine în țară, la fel de puternică și de serioasă ca întotdeauna - DEZVĂLUIRI NUMEROLOGICE(2085)

Fostul președinte al Partidului Mișcarea Populară (ales în 2014 și autosuspendat la sfârșitul lunii ianuarie 2015), Elena Udrea, s-a întors în România după ce a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica.
Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut (și eliberată în decembrie 2018), odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători.
Își dorește să își crescă fetița în România.


Din punct de vedere numerologic Elena Udrea este o femeie puternică. Am afirmat acest lucru în cadrul emisiunilor de la Kanal D, din anul 2014, și susțin aceste afirmații pe baza calculelor numerologice care nu mint, nu țin cont de sex, coloratura politică sau simpatii.

 

Născută la data de 26 decembrie 1973, Elena Gabriela Udrea, are o cifră a destinului 4 din 3 și 1.

Consecventă, serioasă, muncitoare, disciplinată, rece, categorică, realistă dar și curajoasă, norocoasă pricepută în a rezolva rapid orice probleme, bun păstrător de secrete, Elena Udrea are calități de lider, orgolii de șef, energie, încăpățânare și agresivitate. Preferă să lucreze singură, să-și rezolve problemele în felul ei, fără a cere ajutor sau îndurare. Când are ceva de îndeplinit devine inflexibilă, organizată, dură, deosebit de muncitoare, de insistentă și severă, chiar și cu ea. Are o memorie fotografică excelentă, poate călători oricât, este deosebit de activă. Este un excelent păstrător de secrete. Este greu de crezut că Elena Udrea ar dezvălui vreodată lucuri pe care a jurat că nu le va mărturisi nimănui. Acele secrete vor dăinui în ea, adânc îngropate și nedescoperite de nimeni.

Cifra zilei de naștere 8 (născută fiind în zi de 26) completează înformațiile numerologice despre caracterul Elenei Gabriela Udrea. Eficientă și rațională, excelent executant, observă tot, nu-i scapă niciun amănut. Este o luptătoare, o perseverentă puternică. Deosebit de rezistentă fizic și psihic se simte excelent pe câmpul de luptă, în lumea afacerilor. Pricepută în a gestiona situații și finanțe, Elena Udrea este ambițioasă, de încredere, excelent organizator. Puternică și încăpățânată, pentru Elena Udrea totul poate deveni posibil.

Comportamentul îi este responsabil. Cifra numelui său complet este 6. Implicată, întotdeauna își va asuma responsabilitatea propriilor fapte.

În numerograma datei sale de naștere observăm linia organizării 123 (fiecare pas este cu atenție pregătit cu mult timp înainte) și linia inteligenței 369 (fiecare informație este trecută prin filtrul rațiunii). Prezența cifrei 7 în această numerogramă confirmă relația ei deosebită cu Divinitatea și faptul că își poate da seama de calitatea celor din jurul său, poate avea presimțiri, chiar premoniții.

Anul 2019 are pentru ea vibrația 5, a schimbării, a mutării, a modificării planurilor. Schimbă modul de abordare a problemelor, locuița, garderoba, direcția. Luna iulie 2019 are o vibrație 3 pentru ea, vibrația călătoriilor, a curajului, a emoțiilor dar și a norocului.

Se află, până la împlinirea vârstei de 59 ani, într-o perioadă cu vibrație 8, vibrația luptei, a ambiției, a reușitelor financiare și personale. În această perioadă este capabilă să înfrunte orice și pe oricine fără a se pierde, fără a se panica. Dacă totul devine dificil se va regrupa, se va reorganiza rapid. Provocarea acestei perioade, lupta ei cu sine, este legată de responsabilitatea de a întemeia o familie. Deși are nevoie de căsnicie (cifra 6 prezentă în numerograma datei sale de naștere), există ceva care o determină să se mai gândească puțin (provocarea perioadei 32- 59 ani este 6).

Cert este că vibrația anului viitor, 2020, pentru Elena Udrea este 6, vibrația asumării responsabilității și a căsătoriei. Teoretic există această variantă. Practic cea mai bună lună ar fi septembrie. Alte luni bune pentru căsătorie ar mai fi mai și iulie.

Interesant de observat este faptul că micuța Eva (născută la data de 20 septembrie 2018), fiica Elenei Udrea, are cifra destinului 4 din 2 și 2. Fostul președinte al României, Traian Băsescu are aceeași cifră a destinului, 4 din 2 și 2.
Este o cifră a destinului obositoare pentru o fetiță. Va fi deosebit de serioasă, muncitoare, dură dar și diplomată la nevoie și bun politician.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii