Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Ce averi au consilierii locali şi judeţeni de la PP-DD Constanţa

Ce averi au consilierii locali şi judeţeni de la PP-DD Constanţa(2066)

Filiala Constanţa a Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) a câştigat, în urma alegerilor de anul trecut, trei mandate de consilieri judeţeni şi trei mandate în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.

Astfel, PP-DD este reprezentat în Consiliul Judeţean Constanţa de Gheorghe Slabu, Alexandru Gabriel Mascaş şi Ion Radu. În acelaşi timp, PP-DD Constanţa i-a trimis în Consiliul Local Municipal Constanţa pe cei mai bine plasaţi candidaţi, respectiv, Mihai Valentin Şurghie, Gabriel Candindatu şi Perodin Dede.

Gheorghe Slabu este preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa şi unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Constanţa. Potrivit declaraţiei sale de avere, Gheorghe Slabu are cinci terenuri intravilane, patru case şi un spaţiu comercial. El mai este proprietarul a patru autoturisme (Mitsubishi, Opel, Lexus şi Volvo) dar şi a unei colecţii de bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

Consilierul judeţean Ion Radu şi prim-vicepreşedinte la PP-DD Constanţa este proprietarul unui teren intravilan de 1.280 mp situat în Valu lui Traian. Alesul local mai are o casă de locuit dobândită în anul 1993 şi un autoturism Hyundai fabricat în 2006.

Fostul preot Alexandru Gabriel Mascaş, actualmente consilier judeţean din partea PP-DD Constanţa are în proprietate două terenuri agricole la Cernavodă, un apartament de 87 mp şi o casă de locuit, ambele locuinţe fiind situate tot în Cernavodă. Totodată, Mascaş mai este proprietarul unui autoturism Skoda.

Consilierul local Mihai Valentin Şurghie deţine, potrivit ultimei sale declaraţii de avere, două terenuri intravilane, la Năvodari (2.000 mp) şi Agigea (5.000 mp), dar şi trei terenuri agricole situate în Vrancea, toate cumpărate în anul 2008, cu o suprafaţă de câte 5.000 mp fiecare. Totodată, el mai are în proprietate un apartament dobândit în anul 1992, şi două macarale „Telemac HT 12,5”.
În domeniul investiţiilor, consilierul declară mai multe părţi sociale la SC „Structuri de Oţel”, la „Metal Construct” SRL, la „Sidex” precum şi la „Laborator Sidex”. De asemenea, el mai are şi un certificat de acţionar la Comvex SA, cu o valoare de 100 lei.
În ceea ce priveşte economiile, Şurghie deţine un cont curent deschis în anul 2008 unde a depozitat 55.000 de lei.

La rândul lui, consilierul local Gabriel Candindatu deţine în proprietate 13 hectare de teren agricol la Cogealac, un spaţiu de producţie cu o suprafaţă de 2.300 mp, un apartament de 60 mp în Constanţa, o casă de locuit la Cogealac, precum şi un autoturism Ford.

Consilierul local Perodin Dede este proprietarul a două terenuri agricole, unul cu o suprafaţă de 2.500 mp şi altul de 2,2 hectare. Totodată, acesta mai deţine un apartament cu o suprafaţă de 50 mp în Constanţa, dobândit în anul 1982. Pe lângă acesta mai are o casă de locuit cu o suprafaţă de 150 mp cumpărată în anul 2008. Totodată, el mai are un card la BRD cu o valoare de 12.000 lei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii