Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Deputatul Remus Cernea susţine că nu are legătură cu incidentul din Parlament(693)

Deputatul Colegiului 9 din Constanţa, Remus Cernea, a declarat că nu are nicio legătură cu incidentul din Parlament de marţi în care două persoane neautorizate au intrat în plen şi au perturbat lucrările, el precizând că responsabilitatea pentru actul respectiv revine exclusiv celor care l-au comis.

„În Parlament a avut loc un incident. Două persoane neautorizate au intrat în plen şi au perturbat lucrările acestuia. Deşi am fost acuzat ca aş fi avut vreo implicare, nu am nicio legatură cu acest incident şi nu am ştiut nimic despre ceea ce pregăteau respectivele persoane. Eu doar am facilitat accesul pentru cinci persoane care mi-au spus că doresc să asiste de la balcoane la lucrările din plen. Este un drept al fiecărui cetăţean de a asista la şedinţele Parlamentului, drept care trebuie respectat, iar eu am intenţionat doar să facilitez exercitarea acestui drept”, susţine Cernea, într-un comunicat transmis presei.

El a mai spus că Parlamentul este instituţia fundamentală a democraţiei din România, iar prestanţa acestuia trebuie apărată şi respectată.

„Nu sunt de acord cu gestul celor două persoane. Orice motivaţii ar fi avut, orice cauză ar fi susţinut, există valori democratice şi principii mai mari care trebuie să prevaleze. Consider că responsabilitatea pentru actul respectiv revine exclusiv celor care l-au comis. Buna mea credinţă a fost folosită într-un mod incorect, care afectează principii şi valori pe care le apăr. Parlamentul trebuie ferit de astfel de situaţii, altfel se deschide calea pentru afectarea gravă a lucrărilor acestei instituţii. Aceste precizări pe care simt nevoia să le fac privesc, aşadar, o problemă pur principială”, susţine Cernea.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii