Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Partidul Mişcarea Populară şi-a deschis filială la Valu lui Traian(1194)

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a inaugurat primul sediu din judeţ, după filiala din oraşul Constanţa. Tăierea panglicii de inaugurare a fost făcută la unison de către preşedintele PMP Valu lui Traian, Florin Ţugurel, şi preşedintele PMP al sediului din Constanţa, Claudiu Iorga Palaz. În tot acest timp, membrii au ţinut şi fluturat steagul partidului, dar şi cel al ţării.

Prezenţi la acest eveniment au mai fost Narciz Amza, preşedintele PMP Organizaţiei de Femei, Petrişor Cruceanu, secretar general PMP Constanţa, şi Reşit Emiran, vicepreşedintele PMP Constanţa.


„Nu dorim doar să facem figuraţie, să intrăm în PMP pentru că este o oportunitate, dorim să reuşim să schimbăm ceva, altfel nu se va schimba nimic”, a declarat Claudiu Iorga Palaz.

Simbolul partidului este un măr verde, iar, ca şi semn de bun venit şi mult noroc, Narciz Amza i-a adus cadou un măr verde de sticlă preşedintelui PMP Valu lui Traian.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii