Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Studenţii de la „Ovidius” vor afla, vineri, dacă au prins un loc de cazare(1175)

Astăzi, 25 septembrie 2013, a avut loc şedinţa premergătoare cazării studenţilor în căminele Universităţii „Ovidius” din Constanţa, pentru anul universitar 2013 - 2014.

La întâlnire au participat reprezentanţi de la cele 16 facultăţi, cadre didactice, ligi studenţeşti, reprezentanţi ai serviciilor administrative, administrare spaţii de învăţământ şi cazare.

Potrivit unui comunicat de presă, pentru anul universitar 2013 - 2014, au fost depuse 1.416 cereri de cazare, înregistrate în perioada 9 - 21 septembrie, pentru cele 1.327 de locuri disponibile în cele patru cămine ale universităţii.

În cadrul şedinţei de astăzi, s-a definitivat situaţia studenţilor bursieri ai statului român, cazurile sociale, precum şi a studenţilor sosiţi la Universitatea „Ovidius” prin programe de mobilităţi. Astfel, din cele 1.327 de locuri disponibile în căminele universităţii pentru noul an, au rămas pentru studenţii români 967 de locuri, repartizate pe facultăţi.

Pe data de 27 septembrie, pe site-ul univ-ovidius.ro, se vor afişa listele cu studenţii care au dreptul să fie cazaţi, în ordinea priorităţilor, cu menţiunea „cazat” sau „în aşteptare”, în funcţie de numărul de locuri repartizat fiecărei facultăţi. Cazarea efectivă a studenţilor în căminele Universităţii „Ovidius” se va face în perioada 28 – 30 septembrie. Informaţii suplimentare se pot obţine şi de pe sire-ul: http://www.univ-ovidius.ro/studenti/info-camine-cazare

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii