Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul Remus Cernea, împins și huiduit de minerii de la Roșia Montană

Deputatul Remus Cernea, împins și huiduit de minerii de la Roșia Montană(752)

Deputatul Remus Cernea, care a încercat, astăzi după-amiază să intre la discuţiile parlamentarilor cu minerii de la Roşia Montană, a fost împins şi huiduit de oamenii care protestează în localitate, fiind necesară intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru scoaterea lui din mulţime.

"Eu sunt un om al dialogului. E important să fie ascultate toate opiniile. Cred că trebuie să cultivăm în continuare dialogul. Am mai fost în Roşia Montană şi voi mai veni. În calitate de politician îmi voi asuma toate implicaţiile poziţiilor mele publice. Eu înţeleg supărarea fiecărui om, este însa responsabilitatea autorităţilor care au întârziat să înceapă un dialog autentic cu toate părţile implicate", a declarat Cernea după incident.

La Roşia Montană se află 13 parlamentari din Comisia specială parlamentară. Parlamentarii din Comisia comună specială pentru Roşia Montană, condusă de senatorul Darius Vâlcov, vizitează staţia pilot de tratare a apelor acide, zona protejată Tău Găuri - amenajare pentru vizitare turistică, zona protejată Carpeni - amenajare pentru vizitare turistică, cariera Cetate, cariera Cârnic, cariera Orlea, cariera Jig.

Sursa: rtv.net

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii