Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Vârstnicii Mangaliei, recompensaţi de municipalitate

Vârstnicii Mangaliei, recompensaţi de municipalitate(1113)

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a oferit, astăzi, persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar.
Astfel, s-au bucurat de recunoştinţa autorităţilor locale 12 persoane care au împlinit 70 de ani, 6 persoane de 80 de ani, 4 persoane de 85 de ani, precum şi o personă care a împlinit 90 de ani, dar şi alte trei familii, care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie.

În discuţia cu vârstnicii oraşului, edilul Cristian Radu le-a vorbit acestora despre înfiinţarea unei structuri de control a Primăriei, care să verifice activitatea Asociaţiilor de Proprietari.

"Mă voi implica personal ca lucrurile în această direcţie să urmeze un curs firesc, eliminând astfel divergenţele dintre locatari şi preşedinţii asociaţiilor. Totodată, doresc să vă informez că toate punctele termice vor fi racordate la gaz în iarna acestui an, iar anul viitor vom avea un preţ mai mic al gigacaloriei în oraşul nostru", a precizat primarul Mangaliei.

În aceeaşi zi, edilul Cristian Radu a înmânat diplome de merit şi cadouri unui număr de nouă membri ai Clubului Pensionarilor, care s-au clasat pe locuri fruntaşe la concursurile de şah, table şi tenis de masă.
Competiţiile se înscriu în seria manifestărilor dedicate Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, care se va sărbători pe 1 octombrie. Recent, Clubul Pensionarilor din Parcul Balnear Mangalia a fost reamenajat, recent, prin schimbarea pavimentului, reparaţii la acoperiş, precum şi modernizarea căilor de acees în clădire.

"Mă bucur că aici vă puteţi petrece timpul liber în cel mai plăcut mod, iar banii nu sunt irosiţi pe proiecte păguboase. În aceste direcţii trebuie să meargă banul public, iar dumneavoastră, cei care aţi muncit o viaţă întreagă pentru acest oraş să beneficiaţi din plin de sprijinul nostru", a mai precizat primarul Cristian Radu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii