Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Primarul Cristian Radu se întâlneşte cu agenţii economici din turism(677)

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, va avea luni, 30 septembrie, la sediul Clubului Nautic Callatis, o întâlnire cu agenţii economici din turism pentru a discuta despre proiectele sezonului estival 2014.

În cadrul întrevederii, va fi prezentat un Regulament, adoptat de CL Mangalia, privind reglementarea activităţii agenţilor economici de pe teritoriul administrativ al municipiului.
De asemenea, reprezentanţii municipalităţii vor informa agenţii economici din turism despre amenajarea unor Centre de informare turistică, în oraş şi staţiuni.

Cu aceeaşi ocazie, se va discuta despre participarea la Târgul de Turism din primăvara anului viitor, vor fi analizate propunerile de evenimente pentru sezonul estival 2014, se va face o prezentare a circuitului cultural şi a Hergheliei Mangalia.

Obiectivul reuniunii este acela de a trasa, încă din toamna acestui an, planurile de dezvoltare regională şi creştere a atractivităţii staţiunilor din sudul litoralului, în vara anului viitor.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii