Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Tinerii liberali constănțeni i-au cinstit pe martirii comunismului

Tinerii liberali constănțeni i-au cinstit pe martirii comunismului(1129)

O delegație a Tineretului Naţional Liberal Constanța a luat parte la sfârșitul acestei săptămâni la Școala Politică ”Gheorghe I. Brătianu” care are loc în fiecare an la Sighetu Marmației. Evenimentul este organizat de TNL, prin intermediul filialei de la Sighetu Marmației şi este una dintre cele mai așteptate reuniuni liberale.

Liderii constănțenilor au fost Sabin Târșoagă, Ionel Dia și Bogdan Bola care împreună cu alţi membrii ai organizaţiei locale a TNL au participat la eveniment.

Școala de la Sighet reprezintă o aducere aminte față de toți martirii care și-au dat viața pentru o Românie eliberată de comunism. În programul Școlii Politice, organizată în mod tradiţional de către TNL, au fost incluse două momente foarte emoţionante: vizitarea Închisorii Sighet şi depunerea de coroane la Troiţa Martirilor din cadrul Cimitirului Săracilor.

“Am fost impresionat la depunerea de coroane de la Cimitirul Săracilor, o groapă comună unde erau aruncaţi deținuţii de la Sighet. Corpurile nu au fost găsite niciodată și nici locația exactă nu se cunoaște, prin urmare s-a realizat o hartă a României în miniatură din gard viu, simbolizând toți morții din închisorile comuniste!”, a povestit Bogdan Bola, membru TNL Constanța, la finalul evenimentului.

Școala Politică ”Gheorghe I. Brătianu”, ediția 2013, a luat sfârșit duminică, 29 septembrie, tradiția acestui eveniment urmând să fie reluată și în următorii ani.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii