Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Gheorghe Slabu, de la PP-DD, a dus ajutoare romilor din Eforie evacuați de primar(798)

Organizaţia Judeţeană Constanţa a PP-DD, la iniţiativa preşedintelui, Gheorghe Slabu, cu sprijinul senatorului Marian Vasiliev, a deputatului Andrei Răzvan Condurăţeanu şi a consilierilor PP-DD judeţeni Ion Radu şi Gabriel Mascaș şi a aleşilor locali Dede Perodin, Gabriel Candindatu şi Valentin Surghie, a organizat în zilele de 2 şi 3 octombrie o acţiune umanitară de ajutorare a celor peste 100 de persoane din Eforie Sud rămase fără adăpost în prag de iarnă.

Aceştia nu au putut rămâne indiferenţi la suferinţa celor peste 60 de copii care împreună cu familiile lor se adăpostesc într-o clădire dezafectata şi în barăci improvizate fără încălzire, curent electric sau apă. Astfel au fost împărţite alimente, încălţăminte şi haine atât de necesare în aceste zile friguroase de toamnă.

Cei 100 de romi au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce, primarul Ovidiu Brăiloiu a dat dispoziție ca barăcile în care locuiau să fie demolate deoarece nu aveau autorizație de construcție.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii