Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Nicușor Constantinescu: „I-aş da pe toţi procurorii de la DNA afară”

Nicușor Constantinescu: „I-aş da pe toţi procurorii de la DNA afară”(841)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, i-ar da afară pe toţi procurorii DNA pentru că ei fac poliţie politică, şi nu anchete profesionale, susţinând, totodată, că aceştia sunt şantajabili. El a precizat că DNA a cheltuit miliarde de lei pentru înregistrarea cetăţenilor, dar că dosarele realizate de aceştia, în ceea ce priveşte oamenii politici, nu au ca finalitate în instanţă condamnarea acestora.


„Eu pe ăia de la DNA i-aş da pe toţi afară mâine, pe toţi, pentru că fac poliţie politică în loc să facă anchete profesionale. Ştiţi un caz de corupţie anchetat de DNA, vorbesc de oameni politici, care s-a finalizat cu închisoarea şi cu confiscarea averii ? Ştiţi cât cheltuie DNA pe an ca să înregistreze şi să ne filmeze, inclusiv ce vorbim acum noi toţi? Miliarde şi miliarde de lei noi cheltuie. Câţi au fost condamnaţi? Şi funcţionează din 2003, au trecut zece ani. Câţi în zece ani? Tot ajungeai la o finalitate dacă era ceva. Înseamnă că procurorii ceilalţi sunt nişte proşti, că ăia au finalizat cazuri de corupţie, au condamnat, ceilalţi procurori normali de la parchetele care nu sunt DNA. De aia v-am spus că ăia sunt poliţie politică, eu dacă aş decide, i-aş desfiinţa mâine”, a declarat Nicușor Constantinescu care a precizat și că procurorii DNA sunt şantajabili.


„Dacă vă uitaţi la ei cine sunt, o să constataţi, că voi, presa, aţi scris, că toţi au sicrie în spate, toţi procurorii ăia de la DNA ca să poată fi şantajaţi politic au sicrie în spate. Dacă face numai abuzuri şi nu are niciun rezultat pentru scopul pentru care a fost creat, dacă nu este instituţie similară decât în Spania, unde sunt opt procurori regali echivalenţi DNA, dar ăia opt au avut rezultate de opt mii de ori mai mari decât ăştialalţi care cheltuie miliarde şi miliarde şi nu fac decât să ne asculte la telefoane şi să ancheteze şi să facă poliţie politică la televizor”, a mai adăugat Constantinescu.


Întrebat ce părere are despre dosarul în care este implicat vicepremierul Liviu Dragnea, Nicușor Constantinescu a spus că el consideră că dosarul este realizat de poliţia politică DNA-Traian Băsescu.

„Sută la sută este un dosar al poliţiei politice DNA - Traian Băsescu aşa cum s-a întâmplat în toate dosarele politice pe care le-a făcut, inclusiv mie, inclusiv primarului Mazăre, acest DNA politic. Acelaşi lucru îl face şi în cazul colegului meu de partid Dragnea Liviu. Pentru că dacă în alte speţe poţi să aştepţi decizia instanţei în speţa asta a referendumului nu există un cetăţean responsabil în România să nu ştie care este adevărul. Cum adică nu am voie eu, ca partid, să militez ca militanţii şi simpatizanţii să iasă la vot, păi ăsta e rolul partidelor politice”, a mai spus Nicuşor Constantinescu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii